Thursday, 25 April, 2024

Φθιώτιδα: Πακιστανοί χτύπησαν ομοεθνή τους με τσεκούρι στο κεφάλι

Ένα πολύ σοβαρό συμβάν σημειώθηκε τις προηγούμενες ώρες στο Μόδι του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία

από το ρεπορτάζ του lamianow.gr νεαροί Πακιστανοί οι οποίες απασχολούνταν σε αγροτικές καλλιέργειες της περιοχής τσακώθηκαν για οικονομικές διαφορές και όσα ακολούθησαν θυμίζουν σενάριο ταινίας θρίλερ.
Ένα πολύ σοβαρό συμβάν σημειώθηκε τις προηγούμενες ώρες στο Μόδι του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το ρεπορτάζ του lamianow.gr νεαροί Πακιστανοί που έμεναν στο ίδιο σπίτι και οι οποίοι απασχολούνταν σε αγροτικές καλλιέργειες της περιοχής τσακώθηκαν για οικονομικές διαφορές και όσα ακολούθησαν θυμίζουν σενάριο ταινίας θρίλερ.
Βάσει των ίδιων πηγών η κατάσταση ξέφυγε κάποιες ώρες (γύρω στις 06.00 το πρωί) μετά την αρχική διαφωνία και διαπληκτισμό, όταν ένας εκ των των υπόλοιπων ομοεθνών (30 ετών) χτύπησε το θύμα με τσεκούρι στο κεφάλι και εξαφανίστηκε. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας σε πάρα πολύ σοβαρή κατάσταση και δίνει μάχη για τη ζωή του. Κατά τις ίδιες πηγές, έχει αφαιρεθεί κομμάτι από το κρανίο του μετά το χτύπημα.
Οι αστυνομικές αρχές διενεργούν έρευνα για το σοκαριστικό συμβάν αναζητώντας τον 30χρονο, ενώ προχώρησαν και σε προσαγωγές. Στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας κλήθηκε και ιατροδικαστής.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου