Thursday, 28 March, 2024

Φθιώτιδα: 16χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο με μοτοσικλέτα

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας ένας 16χρονος από τη Φθιώτιδα, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο με μηχανή.
Σύμφωνα με το lamiareport, το τροχαίο έγινε νωρίς το βράδυ του Μ. Σαββάτου, λίγο πριν την Ανάσταση, όταν ο άτυχος νεαρός ξεκίνησε με το μηχανάκι από το Καινούργιο να πάει στην Κόμνηνα να πάρει έναν φίλο του.
Στη διαδρομή κάτω από άγνωστες συνθήκες ο 16χρονος βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε μέσα στα χωράφια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.
Μέσα στην ατυχία του στάθηκε τυχερός, γιατί ένας επαγγελματίας οδηγός ανεβαίνοντας για το χωριό του, είδε μια ροδιά στο δρόμο και σταμάτησε να δει τι συμβαίνει. Μόλις κατέβηκε είδε το μηχανάκι και πιο πέρα πεσμένο το παιδί μέσα στα χωράφια.
Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport στο σημείο είχε χώματα και χαλίκια και ίσως σε αυτά να οφειλόταν η εκτροπή, ωστόσο όλα αυτά τα εξετάζει το ΑΤ Καμένων Βούρλων.
Ο 16χρονος αρχικά διακομίστηκε στα Επείγοντα το ΓΝ Λαμίας, όπου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του διασωληνώθηκε και έφυγε με ασθενοφόρο για το νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport επειδή το νεαρός είχε κλείσει τα 16 χρόνια, δεν τον κράτησαν τελικά στο Παίδων, αλλά διακομίστηκε σε άλλο νοσοκομείο της Αθήνας που εφημέρευε, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου