Wednesday, 24 April, 2024

Φοιτήτρια βγήκε ζωντανή από το 2ο βαγόνι του μοιραίου τρένου, χάρη σε φίλους της

Στο Νοσοκομείο του Βόλου μετέβη φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η οποία στις 28 Φεβρουαρίου ταξίδευε με το μοιραίο τρένο για Θεσσαλονίκη.

Κατάφερε να βγει ζωντανή από το 2ο βαγόνι και, χθες, πέρασε την πόρτα των Επειγόντων του «Αχιλλοπούλειου» καθώς ένιωσε πόνο στο στήθος και ανησύχησε. Η γιατρός Αντωνέλλα Δημητριάδη που την εξέτασε, δεν διαπίστωσε σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά ψυχικά τραύματα που θα αργήσουν να επουλωθούν, όπως έγραψε σε ανάρτησή της.

Η κ. Δημητριάδη μίλησε στα gegonota.news για τη συνάντησή της με τη φοιτήτρια η οποία κατάγεται από τη Λάρισα και σπουδάζει στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στον Βόλο. Στο Νοσοκομείο μετέβη συνοδευόμενη από μία φίλη της, με την οποία ταξίδευαν μαζί εκείνο το βράδυ. «Από αυτό το βαγόνι, δέκα άτομα γλιτώσαμε γιατί όπως έγινε η σύγκρουση εμείς ήμασταν στα μεσαία κουπέ. Εάν δεν με βοηθούσαν τα αλλά παιδιά να βγω, θα πέθαινα. Μπορεί να υπήρχαν και άλλοι άνθρωποι μέσα. Εγώ είδα ένα ζευγάρι Άγγλων ηλικιωμένων, που δεν έχω δει να τους αναζητήσει κανείς. Δεν ξέρω αν κατέβηκαν, που κατέβηκαν ή αν έμειναν μέσα…», είπε στην γιατρό Αντωνέλλα Δημητριάδη η νεαρή φοιτήτρια.

Δείτε την ανάρτηση της κ. Δημητριάδη:

Σήμερα 9/3/23 ήρθε στο ΤΕΠ το πανέμορφο κορίτσι της φωτογραφίας πού είναι ένα από τα δέκα παιδιά που βγήκαν από το BB δεύτερο βαγόνι. Είναι φοιτήτρια του παιδαγωγικού τμήματος και προσήλθε στα επείγοντα γιατί ανησύχησε για το συνεχιζόμενο άλγος στο (δε) ημιθωράκιο, μετά τον τραυματισμό της στο μοιραίο δυστύχημα. Είχε την τύχη να βρίσκεται στις μεσαίες καμπίνες του 2ου βαγονιού για αυτό και γλίτωσε! Λόγω του πόνου και του σοκ, όπως ήταν πεσμένη στο πάτωμα, χωρίς την βοήθεια των φίλων της δεν θα τα κατάφερνε… δείτε εδώ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου