Friday, 29 March, 2024

Φονικό στα Ανώγεια: Συγκλονίζει το μήνυμα του γιου Λευτέρη Καλομοίρη

Φονικό στα Ανώγεια: Συγκλονίζει το μήνυμα του γιου Λευτέρη Καλομοίρη
Λίγους μήνες μετά το διπλό φονικό στα Ανώγεια της Κρήτης με θύματα τον 62χρονο Λευτέρη Καλομοίρη και τον 30χρονο Γιώργο Ξυλούρη, ο γιος του πρώτου σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook εξέφρασε το παράπονό του για το ότι δεν έχει αναγνωριστεί η προσφορά του πατέρα του.

“Ο Λευτέρης Καλομοίρης δίδαξε πολιτισμό και ανθρωπιά σε όλη την πορεία της ζωής του ακόμα και την ώρα που του στέρησαν τη ζωή κατάφερε να φύγει με αυτόν τον περήφανο τρόπο και να τον αποκαλούν ‘Μάρτυρα’. Αλλά ο πολιτισμός που είδε αυτός ο άνθρωπος ήταν να μην αναγνωριστεί η προσφορά του στον τόπο του, να τον κάνουν να υποφέρει όσο ήταν εν ζωή, να τον αδικοσκοτώσουν έξω από την πόρτα του σπιτιού του και το αποκορύφωμα να βεβηλώσουν τον τάφο του. Μάλλον αυτό πρέπει να εννοούν μερικοί πολιτισμό και ανθρωπιά των Ανωγείων”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο γιος του Λευτέρη Καλομοίρη και προσθέτει:

“Η ποιότητα του ανθρώπου δεν εξαρτάται ούτε από την οικονομική του κατάσταση, ούτε από το επώνυμο που φέρει αλλά ούτε και από τον τόπο καταγωγής του”.
Πηγή πληροφοριών: cretapost.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου