Friday, 19 April, 2024

Φρίκη στην Καλλιθέα! O 65χρονος ήταν ένα χρόνο σε καταψύκτη – Αναζητείται η Βουλγάρα σύζυγός του

Σοκ στο πανελλήνιο προκαλεί το θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στην Καλλιθέα, καθώς βρέθηκε σε διαμέρισμα η σορός ενός άντρα μέσα σε καταψύκτη. Οι Αρχές αναζητούν μια υπήκοο Βουλγαρίας που έμενε τους τελευταίους μήνες μαζί με ένα μικρό αγοράκι στο χώρο.

Το έγκλημα στο διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό Ευαγγελιστρίας 37 αποκαλύφθηκε όταν ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος παρουσία δικαστικού επιμελητή ήρθε για να επιδώσει ένταλμα έξωσης στην ένοικο.

Όταν οι δυο άντρες άνοιξαν το διαμέρισμα και εισήλθαν για να δουν από που έβγαινε μια έντονη δυσοσμία διαπίστωσαν ότι στο σαλόνι του διαμερίσματος υπήρχε ο ψυγειοκαταψύκτης.

Το θύμα είναι 65χρονος Ελληνας και βρέθηκε δεμένος χειροπόδαρα σε εμβρυακή στάση και με μονωτική ταινία στο στόμα, ενώ στον καταψύκτη βρέθηκαν και κηλίδες αίματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεσήλικη οικιακή βοηθός διέμενε στο διαμέρισμα με τον 65χρονο και είχαν παντρευτεί έχοντας αποκτήσει ένα παιδιάκι. Το τελευταίο διάστημα έχει εξαφανιστεί, ενώ φέρεται να έχει επιστρέψει στη χώρα της, μαζί με το παιδί της.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο αδελφός του 65χρονου άντρα είχε δηλώσει την εξαφάνισή του τον Ιανουάριο του 2015, αναφέροντας παράλληλα ότι είχε τσακωθεί με τη σύζυγό του. Ο παππούς του 13χρονου του είχε δώσει την επικαρπία 230.000 ευρώ. Μέχρι στιγμής, οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν την Βουλγάρα σύζυγο του 65χρονου και η Interpol έχει εκδώσει σήμα για τον εντοπισμό της. Σημειώνεται ότι η Βουλγάρα έχει και έναν 30χρονο γιο από τον πρώτο της γάμο.

Αστυνομικοί του τμήματος εγκληματολογικών ερευνών και του τμήματος ανθρωποκτονιών έσπευσαν στο σπίτι από το μεσημέρι, ενώ ιατροδικαστής έκανε τη νεκροψία.

Φρίκη στην Καλλιθέα! O 65χρονος ήταν ένα χρόνο σε καταψύκτη – Αναζητείται η Βουλγάρα σύζυγός του

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου