Thursday, 25 April, 2024

ΦΡΙΚΗ! Βίασε το παιδί που του άφησαν να προσέχει

Καταδικάστηκε σε 35 χρόνια φυλακή

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Πάτρας από τις αποκαλύψεις για τον βιασμό ενός μικρού παιδιού από έναν 52χρονο, ο οποίος τον πρόσεχε.

Όπως αναφέρει το Patris News, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου καταδίκασε τον 52χρονο σε ποινή κάθειρξης 35 χρόνων για τον βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, για αποπλάνηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση. Η δίκη έγινε προχθές, με τον 52χρονο, ο οποίος διέμενε στην Πάτρα να ακούει με σκυμμένο το κεφάλι την ποινή που του επέβαλε το δικαστήριο. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται στις αρχές του 2016, όταν οι γονείς του ανήλικου κοριτσιού κατήγγειλαν τον βιασμό του παιδιού τους, υποδεικνύοντας ως υπεύθυνο τον 52χρονο, ο οποίος ήταν οικογενειακός φίλος. Το παιδί φέρεται να ανέφερε το βιασμό της στους εκπαιδευτές του ΚΕΔΔΥ Αχαΐας, ενώ το μαρτύριό του φαίνεται ότι ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο του 2015, όταν ο 52χρονος είχε το κοριτσάκι στο σπίτι του υποτίθεται για να το προσέχει γιατί η μητέρα του δούλευε και δεν είχε πού να την αφήσει.

Πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας του παιδιού ισχυρίσθηκε ότι δεν γνώριζε τον 52χρονο. Η ποινή που επέβαλλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου, αφορά, 17 χρόνια κάθειρξη για το αδίκημα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και 9 χρόνια για κάθε ένα από τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση.

star

ΦΡΙΚΗ! Βίασε το παιδί που του άφησαν να προσέχει

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου