Friday, 29 March, 2024

Φως στο Τούνελ: «Φωτιά» στο Twitter «Μάνο ετοιμάσου, έρχεται η σειρά σου»

Με ρυθμό πολυβόλου «πέφτουν» οι αναρτήσεις για την υπόθεση της Πάτρας, την ώρα που προβάλλεται το Φως στο Τούνελ στο MEGA.

Χιλιάδες είναι οι αναρτήσεις στο Twitter για την υπόθεση της Πάτρας, την ώρα που προβάλλεται το Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη στο MEGA. Η εκπομπή για άλλη μια φορά παρουσιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την τραγωδία με τον θάνατο των τριών παιδιών.

Οι περισσότερες αναρτήσεις είναι γεμάτες οργή για τον θάνατο των παιδιών.

@AmelieRue

Νομίζαμε ότι είδαμε το τέρας με τα ματια μας, τον Μπάμπη, που τόλμησε να σκοτώσει σύζυγο, σκύλο, αλλά δεν τόλμησε να σκοτώσει το παιδί του ! Μεχρις ότου εμφανίστηκε μεγαλύτερο τέρας! ΕΣΥ! #fosstotounel

@nikosren

Για την σπιτονοικοκυρά ήταν το τηλέφωνο. Μανό ετοιμάσου και εσυ έρχεται η σειρά σου.

@vasopatra

#Πατρα #fosstotounel Μα έκανε τόσο θόρυβο αυτή η Τζωρτζίνα, τόσο θόρυβο και δεν κατάφερε να την σώσει κανείς!! Ειδοποιήθηκε οργάνωση για κακοποίηση όταν ήταν μικρή, έπαθε ανακοπή ύποπτη μάνα από γιατρούς, ζωγραφιές μαυρίλες… Πάλεψε με νύχια να ζήσει, υπέφερε κ ΠΕΘΑΝΕ; Γιατί;

@ENeroutsou

Όλοι γνώριζαν τελικά. Ο Δήμος, το χαμόγελο που τελικά ειδοποιήθηκε 3 φορές, η μάνα, η αδερφή, η άλλη μάνα, η πρώην, η αστυνομία, οι γείτονες. Μια Πατρα με ματωμένα χέρια.   

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου