Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Χαλκιδική: Στην εντατική μέλη της εθνικής ομάδας μπιτς βόλεϊ μετά από τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό

Στην εντατική μέλη της εθνικής ομάδας μπιτς βόλεϊ μετά από τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό

Σοβαρά τραυματισμένοι ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια του ΙΧ αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν οι διεθνείς αθλητές του μπιτς βόλεϊ Στράτος Καββαδάς και Αλέξανδρος Αλεξιάδης, μετά από δυστύχημα που συνέβη στις 7:30 το πρωί στην επαρχιακή οδό Νέων Μουδανιών – Σιθωνίας.

Στο ίδιο αυτοκίνητο, το οποίο συγκρούστηκε με τουριστικό λεωφορείο χωρίς επιβάτες, επέβαινε κι ένας Τούρκος αθλητής που έχασε τη ζωή του ακαριαία.

Ο Τούρκος αθλητής, όπως αναφέρουν πληροφορίες, έκανε διακοπές μαζί με τους άλλους δύο Έλληνες αθλητές στη Χαλκιδική.

Οι δύο αθλητές μεταφέρθηκαν από το Νοσοκομείο Πολυγύρου στην εντατική νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, λόγω της κρίσιμης κατάστασής τους, καθώς φέρουν πολλαπλά κατάγματα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

“Σήμερα και ώρα 07.25 περίπου, στο 36,5 χλμ της Επαρχιακής Οδού Νέων Μουδανιών – Σιθωνίας, συγκρούστηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν 3 άτομα, με Ι.Χ. Λεωφορείο, το οποίο δεν μετέφερε επιβάτες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 26χρονος επιβάτης του οχήματος και να τραυματιστούν ο οδηγός και συνοδηγός του οχήματος, ηλικίας 22 και 25 ετών, ενώ ο οδηγός του λεωφορείου τραυματίστηκε ελαφρά.
Οι δύο τραυματίες που επέβαιναν στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πολυγύρου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου