Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Χαμός σε πάρτι στην Ξάνθη: Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς που πήγαν για έλεγχο

Επεισοδιακό ήταν το πάρτι που διοργανώθηκε εν μέσω lockdown σε κατοικία σε Ξάνθη την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα με το empros.gr, ειδοποιήθηκε η αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας και παραβίαση των μέτρων κατά του κορονοϊού.

Όταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εμφανίστηκαν στο σπίτι για να πραγματοποιήσουν έλεγχο, οι παρευρισκόμενοι τους επιτέθηκαν με βρισιές και απειλές. 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Συνελήφθησαν στις 17-12-2020 το βράδυ, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης τρεις ημεδαποί, κατηγορούμενοι για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, διατάραξη κοινής ησυχίας, απειλή, απείθεια, εξύβριση και βία κατά υπαλλήλων, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου μετά τη διαπίστωση διατάραξης κοινής ησυχίας και πραγματοποίηση ιδιωτικής συνάθροισης στην οικία του ενός δράστη, οι άλλοι δύο εξύβρισαν και απείλησαν τους αστυνομικούς, καθώς επίσης ο ένας αρνήθηκε τον έλεγχο και ο δεύτερος με τη χρήση βίας επιχείρησε να αποφύγει τη σύλληψη. Στον ιδιοκτήτη της οικίας επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ και στους άλλους συλληφθέντες επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου