Thursday, 28 March, 2024

Χανιά: Νέες πληροφορίες για την τραγωδία με τη Γαλλίδα τουρίστρια

Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση της εξαφάνισης της 29χρονης Γαλλίδας τουρίστριας στα Χανία, η οποία βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης νεκρή

σε χαράδρα, 5 χιλιόμετρα από το Ελαφονήσι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αρχές δεν βλέπουν εγκληματική ενέργεια πίσω από τον θάνατο της Βιολέτ Γκιγκανό. Μάλιστα, κάνουν λόγο για το «μοιραίο λάθος», το οποίο της κόστισε τη ζωή.
Το μοιραίο λάθος
Σύμφωνα με όσα είπε στο MEGA ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος», Βασίλης Λαμπρόπουλος, η νεαρή κοπέλα έφτασε το πρωί της Πέμπτης στην παραλία του Κριού, όπου στάθμευσε το όχημά της και μέσω ενός μονοπατιού κατευθύνθηκε προς το Ελαφονήσι.
Εκεί ήταν και τα τελευταία σημάδια ζωής, καθώς επικοινώνησε με τη μητέρα της, ενώ στη συνέχεια πήρε το δρόμο της επιστροφής.
Δυστυχώς, όμως, σε μια διασταύρωση του μονοπατιού φέρεται να πήρε τη λάθος κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να χάσει τον προσανατολισμό της, να οδηγηθεί σε άλλο σημείο και εν τέλει να πέσει σε ένα δύσβατο σημείο.
Σύμφωνα πάντα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, οι Αρχές δεν εκτιμούν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ωστόσο τις τελικές απαντήσεις θα τις δώσει ο ιατροδικαστής που θα εξετάσει το σώμα της άτυχης κοπέλας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου