Friday, 19 April, 2024

Χειροπέδες στους δράστες ένοπλης ληστείας σε πρακτορείο ΟΠΑΠ

Απέδωσε καρπούς η έρευνα που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας για τη ληστεία που είχε γίνει το βράδυ της 17ης Μαρτίου σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ

στην Πάτρα από δυο ένοπλους κακοποιούς που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες και μάσκες.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε και ο ανακριτής εξέδωσε εντάλματα σύλληψης σε βάρος δυο Ελλήνων, που είχαν εισβάλει στο πρακτορείο, είχαν ακινητοποιήσει τον υπάλληλο με την απειλή όπλου τύπου πιστολιού που κρατούσε ο ένας από αυτούς και είχαν αρπάξει το ποσό των 1.590 ευρώ από την ταμειακή μηχανή. Οι δράστες, σε βάρος των οποίων είχε σχηματιστεί δικογραφία για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος και παράβαση του νόμου περί όπλων, συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής από αστυνομικούς της Ασφάλειας οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Τρεις άγνωστοι πλησίασαν έναν αλλοδαπό που κινείτο το απόγευμα της Παρασκευής στη νέα εθνική οδό Πατρών-Αθηνών, τον γρονθοκόπησαν και τον τραυμάτισαν ελαφρά στο πρόσωπο με μαχαίρι. Οι δράστες άρπαξαν από τις τσέπες του θύματος 1.000 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή. Το θύμα κατήγγειλε τη ληστεία στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών, οι οποίοι αναζητούν τους κακοποιούς και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου