Thursday, 28 March, 2024

Ψευτογιατρός: «Ο πολύποδας θα μαραθεί και θα πέσει»

Ψευτογιατρός:  «Ο πολύποδας θα μαραθεί και θα πέσει»
Σοκάρουν οι μέθοδοι του ψευτογιατρού που εξαπατούσε τους ανυποψίαστους ασθενείς πουλώντας τους ψεύτικες ελπίδες. Το επιχείρημά του με τα… αναερόβια κύτταρα, η σύσταση για κρασί και η απαγόρευση για το τσίπουρο!

Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις για τη δράση του ψευτογιατρού και ένα ακόμη ηχητικό ντοκουμέντο που φέρνει στο φως η εκπομπή Live News δείχνει τον τρόπο που εξαπατούσε τους απελπισμένους ασθενείς.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο ακούγεται η φωνή του ψευτογιατρού, του γνωστού ως dr. Kontos και το πρόβλημα που καλείται αυτή τη φορά να θεραπεύσει είναι ένας πολύποδας.

Ο 47χρονος φέρεται να εκτιμά ότι ο ασθενής ανταποκρίνεται στη θεραπεία και ότι ο πολύποδας «θα μαραθεί και θα πέσει».

«Ένας πολύποδας από την στιγμή που μικραίνει σημαίνει δύο πράγματα. Ένα ότι ο οργανισμός βρήκε προς στιγμήν μια ισορροπία και αντέδρασε κατευθείαν και δεύτερον ότι κάτι σου λείπει από τον οργανισμό και για κάποιους λόγους το βρήκες, το’ φαγες και του το έδωσες του οργανισμού και άρχισε να θεραπεύεται», διαπιστώνει ο ψευτογιατρός στο ηχητικό ντοκουμέντο της εκπομπής Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Η «θαυματουργή» θεραπεία για τον πολύποδα και τα… αναερόβια κύτταρα.

«Εάν αυτό ξέρεις τι είναι και το συνεχίσεις θα θεραπευτείς. Εκτιμώ ότι εφόσον είχες αυτή την αντίδραση αυτό μπορεί να μαραθεί και να φύγει γιατί στους πολύποδες αυτή η θεραπεία που ακολουθούμε εμείς, η με επεμβατική, δίνουμε μια πολύ αλκαλική διατροφή στον οργανισμό και υστερεί από τη βλέννα με τα υποτυπώδη μετά τα καρκινικά κύτταρα να αναπτυχθούν. Τι κάνουμε; Τους δίνουμε οξυγόνο. Αυτά είναι αναερόβια, μόλις τους δώσεις οξυγόνο καταστρέφονται, πάνε, διαλύονται και αποβάλλονται», συμπληρώνει.

«Κοίταξε πλέον…. δεν συζητάμε για κάποια επέμβαση. Δεν χρειάζεται, εντάξει; Θέλει όμως παρακολούθηση, έτσι; Άκουσε… θα κάνουμε το εξής, θα κάνουμε μια παρακολούθηση συχνή, δηλαδή κάθε ενάμιση μήνα θα τον παρακολουθείς, γιατί μπορούμε να μπούμε σε μια θεραπεία που θα αποτοξινώσουμε το παχύ έντερο και μετά θα το κάνουμε μια πολύ αλκαλική διατροφή, θα σου έχω μέσα κρασί θα σου έχω κόκκινο κρασί, δύο ποτηράκια την ημέρα, πάντα με το φαγητό, όχι σκέτα».

Ναι στο κρασί, όχι στο τσίπουρο!

Σύμφωνα με τις ιατρικές οδηγίες το… τσίπουρο αντενδείκνυται στη θεραπεία του Κόντου εν αντιθέσει με το κρασί. «Το τσίπουρο είναι καλό να το σταματήσεις για ένα διάστημα 2-3 μηνών, μέχρι να λήξει η θεραπεία. Θα μπεις σε μια θεραπεία δύο με μάξιμουμ τρεις μήνες. Θα τα καταπολεμήσουμε το αίτιο που δημιούργησε αυτά τα συμπτώματα. […] Δεν θα καταπολεμήσουμε το σύμπτωμα, γιατί εάν καταπολεμάς το σύμπτωμα μαθηματικά και συνεχίσεις να κάνεις τα ίδια κάποια στιγμή θα σου εμφανιστεί πάλι».

Παρουσιάζει τον εαυτό του ως πολυμαθή και πολύγλωσσο και επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία το ψεύτικο βιογραφικό του. «Θα ξεμπερδέψεις με αυτό θα κάνεις έναν επανέλεγχο. Χρειάζεται να το κάνουμε δύο μήνες τον χρόνο για να είναι πιο σταθερή και solidate… αλλά δεν παρουσιάζεται κάτι».

Βροχή οι καταγγελίες από ανυποψίαστους ασθενείς

Να σημειωθεί πως «βροχή» τηλεφωνημάτων έχει δεχτεί η Ασφάλεια Αττικής από πολίτες που καταγγέλλουν ότι έχουν πέσει θύματα του 47χρονου Νίκου Κοντοστάθη.

Συγκεκριμένα τις 52 έχουν φτάσει οι καταγγελίες στη ΓΑΔΑ σχετικά με τη δράση του Dr. Kontos, αρκετές από τις οποίες είναι από την επαρχία.
Ειδικά ερωτηματολόγια έχουν σταλεί στις αστυνομικές διευθύνσεις όλης της χώρας, ώστε έτσι άνθρωποι οι οποίοι καταγγέλλουν τη δράση αυτού του ανθρώπου θα συμπληρώνουν τα ερωτηματολόγια τα οποία και θα αξιολογούνται.

Μεγάλο ερωτηματικό για τις Αρχές, παραμένει το που βρίσκονται τα χρήματα που έχει αποσπάσει ο ψευτογιατρός.

newsit

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου