Tuesday, 16 April, 2024

Όταν με δείτε να κρατάω το κομμένο κεφάλι της στο χέρι θα καταλάβετε πως είμαι άντρας!

Την Πρωτοχρονιά του 2022, ο 35χρονος δημοσίευσε στο Facebοοk βίντεο στο οποίο χτυπούσε με μανία την άτυχη γυναίκα

Επανάληψη του εφιάλτη που έζησε πριν ένα χρόνο, ήταν για την 32χρονη τα γεγονότα της περασμένης εβδομάδας, στον Αγιο Παντελεήμονα.

Όπως αποκάλυψε το in, ο 35χρονος που τη βίαζε για τρεις ημέρες στον Άγιο Παντελεήμονα, είναι  ο άνθρωπος που την Πρωτοχρονιά του 2022 την είχε όμηρο και την κακοποιούσε, απειλώντας να ανατινάξει την πολυκατοικία όπου διέμενε με φιάλη υγραερίου. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να βιντεοσκοπεί τις φρικιαστικές πράξεις του και να της μεταδίδει ζωντανά στα σόσιαλ μίντια της γυναίκας.

Ο άνδρας με καταγωγή από την Αίγυπτο είχε προφυλακιστεί για εκείνη την υπόθεση, ωστόσο πριν λίγες ημέρες αποφυλακίστηκε, επέστρεψε στην ίδια γειτονιά εντόπισε την άτυχη γυναίκα και την βασάνισε και πάλι.

Βιντεοσκοπούσε τους βιασμούς

Η γυναίκα κατήγγειλε πως στις 6 Ιανουαρίου 2023, ο 35χρονος που είχε αποφυλακιστεί την εντόπισε στη γειτονιά και πάλι την κράτησε όμηρο, βιάζοντάς την.

Οπως και τον Ιανουάριο του 2022, έτσι και αυτή τη φορά ο δράστης βιντεοσκοπούσε τις φρικτές πράξεις του. Τότε ο 35χρονος δημοσίευσε στο Facebook, βίντεο στο οποίο χτυπούσε με μανία την άτυχη γυναίκα. Αυτή τη φορά, ο δράστης βιντεοσκοπούσε τους βιασμούς της 32χρονης.

Συγκλονίζει το θύμα

Όπως είπε το θύμα μιλώντας στην ΕΡΤ, ο δράστης την έπαιρνε τηλέφωνο ενώ βρισκόταν στη φυλακή και την απειλούσε.

«Με χτύπησε και μετά ήρθε στο μυαλό του να μου πάρει και το κινητό μου για να ανοίξει live στο facebook να δούνε όλοι πόσο με χτυπάει πήρε και το παιδί μου είναι 7 χρονών αγόρι και μένει στην Βουλγαρία με την οικογένεια να δείχνει τι έχει γίνει με τη μάνα του» δήλωσε η 32χρονη, για την κακοποίηση που υπέστη πριν ένα χρόνο. Η ίδια, περιέγραψε ότι κατά την αρπαγή της -για δεύτερη φορά- την περασμένη Παρασκευή, ο δράστης, της έλεγε ότι όσο καιρό ήταν στη φυλακή ήξερε όλες τις κινήσεις της.

«Μου έλεγε εσύ θα είσαι δική μου, εγώ έχω ορκιστεί ότι εσύ θα είσαι γυναίκα μου ή αλλιώς θα σε σκοτώσω και θα σε στείλω πακέτο στη Βουλγαρία ή θα γίνεις γυναίκα μου κανονικά και θα είσαι μαζί μου ή αλλιώς θα σκοτώσω και εσένα και εμένα για να μην σε έχει κανένας άλλος», αποκάλυψε.

Το χρονικό της φρίκης

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς του 2022 ο Αιγύπτιος είχε αρπάξει την 32χρονη από το σπίτι που εργάζεται ως οικιακή βοηθός στο Γαλάτσι. Για τη σύλληψη του δράστη είχε χρειαστεί πέρυσι η παρέμβαση πάνοπλων αντρών της ΕΚΑΜ και διαπραγματευτή της Αστυνομίας. «Μόλις είδε ότι η αστυνομία ήταν μπροστά στη πόρτα πήγε και έκοψε το λάστιχο από το γκάζι. Ήταν 30 κιλά γκάζι και πήρε αναπτήρα μαζί του να είναι έτοιμος να το ανάψει και να πεθάνει όλος ο κόσμος στην πολυκατοικία».

Όπως είχε αποκαλυφθεί τότε ο άνδρας είχε αρπάξει με τη βία την γυναίκα μέσα από το σπίτι στο Γαλάτσι όπου εργαζόταν ως οικιακή βοηθός και την είχε οδηγήσει στο δικό του διαμέρισμα στην οδό Αλκιβιάδου στον Άγιο Παντελεήμονα. Ομηρία-«Θα κρατάω το κεφάλι της στα χέρια», φώναζε ο δράστης στους αστυνομικούς – Το θρίλερ στον Άγιο Παντελεήμονα

Για ώρα την ξυλοκοπούσε άγρια και τη βασάνιζε ενώ είχε πάρει το κινητό της τηλέφωνο και μέσα από τον λογαριασμό της  στο facebook μετέδιδε ζωντανά τα βασανιστήρια στο παιδί της στη Βουλγαρία. Οι ένοικοι της πολυκατοικίας στην οδό Αλκιβιάδου που άκουγαν τις κραυγές της άτυχης γυναίκας κάλεσαν την Αστυνομία. Όταν έφτασε στο διαμέρισμα σε έξαλλη κατάσταση ο άνδρας πήρε τη φιάλη υγραερίου από την κουζίνα και με έναν αναπτήρα απειλούσε να τινάξει το διαμέρισμα στον αέρα.

Η περιοχή αποκλείστηκε, η πολυκατοικία εκκενώθηκε και τελικά από ώρες με την επέμβαση των ειδικών δυνάμεων της ΕΚΑΜ ο δράστης συνελήφθη.

«Οταν με δείτε να κρατάω το κομμένο κεφάλι της στο χέρι…»

Ο διάλογος μεταξύ του δράστη και των αστυνομικών που μπήκαν στο διαμέρισμα τον Ιανουάριο του 2022, σοκάρει:

35χρονος: «Θα ανατιναχτώ, θα μας σκοτώσω όλους».

Αστυνομικοί: Άσε τον αναπτήρα.

35χρονος: «Θα ανατινάξω όλη την πολυκατοικία, ό,τι είναι γραφτό να γίνει θα γίνει, δεν με νοιάζει η ζωή μου, εγώ θα πάω στον Αλλάχ».

Αστυνομικοί: Είναι καλά η…;

35χρονος: «Καλά είναι ακόμη, όταν με δείτε να κρατάω το κομμένο κεφάλι της στο χέρι, θα καταλάβετε ότι είμαι άνδρας».

Η νέα σύλληψη

Ο 35χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το μεσημέρι στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα με τις κατηγορίες της αρπαγής, του βιασμού και της κλοπής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 35χρονος κατηγορείται ότι άρπαξε και κατακρατούσε παράνομα στο διαμέρισμά του στην οδό Αχαρνών, την 32χρονη από την Παρασκευή (6-1-2023) έως και τη Δευτέρα (9-1-2023), όπου τη βίαζε και απειλούσε τα παιδιά της. Τις πρωινές ώρες της 9-1-2023, όταν γυναίκα κατάφερε να απελευθερωθεί από την οικία, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Παντελεήμονα και κατήγγειλε τις σε βάρος της αξιόποινες πράξεις.

Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον κατηγορούμενο και μετά από αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Επιπλέον, ο 35χρονος είχε προβεί στην κλοπή του δελτίου ταυτότητας του θύματος.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου