Friday, 19 April, 2024

Όταν ο Νίκος συνάντησε τη Λένα, τη γυναίκα που τού έσωσε τη ζωή ως εθελόντρια δότης μυελού

Μια συγκινητική ιστορία φιλοξένησε το Argonafplia.gr. Τη συνάντηση του Νίκου από την Ελαφόννησο με τη Λένα, μια μητέρα που χάρη σε μια απλή πράξη της, τού έσωσε τη ζωή.
Η Λένα Kοροβήλα, μητέρα αθλητή πολεμικών τεχνών, βρέθηκε το 2015 στο Ναύπλιο με τον γιό της που συμμετείχε στη διοργάνωση Παλαμήδειου Πρωταθλήματος Πολεμικών Τεχνών. Εκεί γνώρισε τα μέλη του συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Δεσμοί Αίματος» και θέλησε να συνδράμει στη προσπάθειά του για «Δότες Μυελού των Οστών». Και αποφάσισε να δώσει δείγμα και να εγγραφεί στους Δότες. Δύο χρόνια αργότερα ειδοποιήθηκε ότι υπάρχει ασθενής με απόλυτη συμβατότητα μυελού των οστών με εκείνη. Η Λένα ανταποκρίθηκε άμεσα και η κίνηση της έσωσε την ζωή του Νίκου.
Ο Νίκος, λοιπόν, υγιής σήμερα, ταξίδεψε το Σαββατοκύριακο στο Ναύπλιο, όπου πραγματοποιήθηκε το 13ο Παλαμήδειου Πρωταθλήματος Πολεμικών Τεχνών, για να συναντήσει τη γυναίκα που του έσωσε τη ζωή. Τα συναισθήματα, βεβαίως, ήταν πάρα πολύ έντονα και αποτυπώνονται και στις φωτογραφίες από τη συνάντηση αυτή.
Πηγή: Argonafplia.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου