Thursday, 28 March, 2024

Επτά τραυματίες στη φωτιά στην Αχαΐα

Επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της πύρινης κόλασης που έζησε η Αχαΐα, την Τετάρτη.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, που μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, και οι επτά συνάνθρωποί μας τραυματίστηκαν στη φωτιά στην Ελεκίστρα και χρειάστηκαν τη συνδρομή διασωστών του ΕΚΑΒ και των γιατρών στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου του Ρίου.

Εξ’ αυτών, οι τρεις είναι πυροσβέστες που κατά τη διάρκεια του έργου κατάσβεσης αντιμετώπισαν σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα εξαιτίας των πυκνών καπνών και ζήτησαν τη συνδρομή του ΕΚΑΒ. Ακόμη, τρεις πολίτες αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα, την ώρα που προσπαθούσαν να σώσουν τις περιουσίες τους από τις πύρινες γλώσσες.

Πιο σοβαρά τραυματίστηκε ένας κάτοικος της περιοχής, ο οποίος υπέστη ρήξη τένοντα από το σπάσιμο τζαμαρίας. Σύμφωνα με το tempo24.news, ο τραυματίας αρχικά οδηγήθηκε στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα Πατρών (Ζαρουχλέικα) και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο του Ρίου για την περεταίρω αντιμετώπιση των τραυμάτων του. Εκτός από το Νοσοκομείο του Ρίου που εκτελεί την προγραμματισμένη γενική εφημερία του, σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας έχουν τεθεί και κλινικές του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών “Ο Άγιος Ανδρέας” αλλά και τα Κέντρα Υγείας της Πάτρας.

Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας και των επτά τραυματιών δεν εμπνέει ανησυχία, ενώ σημειώνεται πως κανείς δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου