Tuesday, 23 April, 2024

Κάνε αυτά στις παρανυχίδες σου και δεν θα χρειαστεί να τις κόψεις ποτέ ξανά

Κάνε αυτά στις παρανυχίδες σου και δεν θα χρειαστεί να τις κόψεις ποτέ ξανά

Σου έχουμε πει ξανά στο παρελθόν ότι καλό είναι να μην κόβεις τις παρανυχίδες σου αλλά να τις φροντίζεις και να τις κάνεις να είναι πάντα μαλακές για να μπορείς με ένα ξυλάκι να τις γυρνάς προς τα μέσα. Έτσι, δεν θα αντιμετωπίζεις πρόβλημα αφού αυτό που θέλουν πάνω από όλα είναι να είναι ενυδατωμένες.

Τι κάνεις, λοιπόν, αν θες να έχεις μαλακές παρανυχίδες;

Μασάζ με λάδι: Το λάδι ειδικά το ελαιόλαδο κάνει θαύματα. Για να μην υποφέρεις, λοιπόν, από ξηρότητα στις παρανυχίδες σου λίγο πριν κοιμηθείς κάθε βράδυ βάλε λάδι και κάνε απαλό μασάζ. Θα πρέπει να ξέρεις ότι το λάδι έχει επίσης και αντιμικροβιακές ιδιότητες οπότε θα σου κάνει μεγάλο καλό.

Μην τις τραβάς ποτέ: Αν τραβάς τις παρανυχίδες σου το πιο πιθανό είναι ότι να τις ματώσεις και να τις μολύνεις. Γι΄αυτό το λόγο μην τις τραβάς ποτέ.

Μην κόβεις τα νύχια σου πολύ κοντά: Συνήθως όταν κόβεις τα νύχια σου πολύ κοντά τραυματίζεις τις παρανυχίδες οπότε σου συνιστούμε να μην το κάνεις. Μπορεί να πάθεις μόλυνση και να μην ξέρεις τι να κάνεις μετά.

Κάνε συχνά μανικιούρ: Όπως και να το κάνεις οι ειδικοί ξέρουν καλύτερα πως να περιποιούνται τις παρανυχίδες απ” ότι εσύ. Εμπιστεύσου τους, λοιπόν, και δεν θα χάσεις.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου