Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Έρευνα: Το σεξ μετά τα 50 γίνεται όλο και καλύτερο!

Μπορεί οι περισσότεροι να έχετε στο μυαλό σας πως στα νιάτα σας είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε τις καλύτερες επιδόσεις σας στο σεξ όμως, μια νέα έρευνα είδε το φως της δημοσιότητας, υποστηρίζοντας πως το σεξ μετά τα 50 είναι καλύτερο!

Τα αποτελέσματα αυτά βγήκαν μέσω δημοσκόπησης η οποία πραγματοποιήθηκε σε 8.000 άτομα, άνω των 50 ετών. Οι ίδιοι, δηλώνουν, πως όσο περνούν τα χρόνια, τόσο περισσότερο απολαμβάνουν το σεξ. Επίσης, σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, διαπιστώθηκε πως οι σημερινοί 50άρηδες, κάνουν περισσότερο σεξ από τους αντίστοιχους σε ηλικία, πριν από οχτώ χρόνια.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, το ένα πέμπτο δήλωσε ότι κάνει σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, ενώ κατά μέσο όρο, είχαν εφτά ερωτικούς συντρόφους στη μέχρι τώρα ζωή τους.

Το 71%, μάλιστα, δηλώνει πως έχει μια υγιή σεξουαλική ζωή, σε σχέση με το 65% που είχε δηλώσει κάτι αντίστοιχο το 2007.

Στη συντριπτική τους πλειοψηφία, δήλωσαν, πως μπορεί να μην κάνουν τόσο συχνά σεξ, όσο ήταν νέοι, αλλά αντίστροφα, η ευχαρίστηση που παίρνουν από τη σεξουαλική πράξη είναι πολύ μεγαλύτεροι. Οι ίδιοι, πιστεύουν πως αυτό οφείλεται κυρίως στην έλλειψη πίεσης που νιώθουν τώρα για το πώς θα πρέπει να λειτουργήσουν κατά τη διάρκεια του σεξ.

mystikaomorfias

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου