Friday, 19 April, 2024

Η νέα τάση στο μανικιούρ διεθνώς έχει ελληνικό άρωμα -Εχει να κάνει με το… κακό μάτι [εικόνες]

Το σχέδιο στο μανικιούρ που έχει τρελάνει όλες τις γυναίκες είναι διαφορετικό από κάθε άλλο.

Έγινε τάση το καλοκαίρι και από τότε αναπαράγεται με μεγάλη ταχύτητα. Ένα ματάκι στην άκρη του νυχιού σου, πάνω από το μανικιούρ είναι το τελευταίο trend στο μανικιούρ.

Οι παραλλαγές είναι χιλιάδες και το σχέδιο μπορεί να είναι είτε διακριτικό είτε νεανικό.

eyes8

Οι παρακάτω εικόνες θα σου δώσουν πολλές διαφορετικές ιδέες για την επόμενη φορά που θα επισκεφτείς την nail artist σου.

eye1

Ένα απλό διάφανο χρώμα για βάση και το σχέδιο στην άκρη του νυχιού, είναι το μανικιούρ που ταιριάζει σε όλα τα στιλ και τις ηλικίες.

eyes2_0

Το nude χρώμα θα είναι τάση την άνοιξη (όπως και πέρσι). Αν θέλεις να το πας ένα βήμα παραπέρα, τότε ένα τέτοιο σχεδιάκι θα το απογειώσει.

eyes3_0

Υπάρχουν και πιο μινιμαλιστικά σχέδια για σένα που δεν είσαι για πολλά-πολλά. Ένας συνδιασμός απαλού ροζ με μαύρες τελίτσες είναι εξίσου τάση.

eyes4_1

Αυτο το μανικιούρ θυμίζει κάτι από Ελλάδα. Το μπλε ταιριάζει απόλυτα με το λευκό και το γαλάζιο και για αυτό το λόγο θα είναι από τα must μανικιούρ του καλοκαιριού.

eyes5

Αν προτιμάς κάτι πιο καλλιτεχνικλό τότε ένας συνδυασμός χρωμάτων με μία τελεία ανάμεσά τους θα δημιουργήσει ένα πρωτότυπο εφέ.

eyes7

Υπάρχουν και τα έτοιμα αυτοκολλητάκια, τα οποία θα σου διευκολύνουν την ζωή αν κάνεις μανικιούρ στον εαυτό σου.

eyes9

Μία πιο εναλλακτική εκδοχή του σχέδιου είναι να προσθέσεις και βλεφαρίδες. Επίσης η αποχρώσεις μοβ, ροζ και μπλε ταιριάζουν πολύ, τελικά.

eues10

Αν θέλεις να προσέξουν όλοι τα άκρα σου, τότε μπορείς να επιλέξεις αντίθετα χρώματα με σκοπό να δημιουργήσεις μία πρωτότυπη αντίθεση.

eyes11

Το θετικό με το συγκεκριμένο σχέδιο είναι οτι ταιριάζει με όλα τα χρώματα, χωρίς να κάνει το αποτέλεσμα κιτς.

eyes12

Ένα μοντέρνο αξεσουάρ θα τονίσει το μανικιούρ σου, ακόμα αν έχεις κάνει μόνο «ματάκια» σε όλα τα νύχια.

eyeman

Το λευκό με το γαλάζιο είναι ο τοπ συνδυασμός που μπορείς να κάνεις. Προτίμησε λευκή βάση και γαλάζιο ματάκι για σικ αποτέλεσμα.

 iefimerida.gr

Η νέα τάση στο μανικιούρ διεθνώς έχει ελληνικό άρωμα -Εχει να κάνει με το… κακό μάτι [εικόνες]

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου