Thursday, 25 April, 2024

Η σεζόν που έρχεται σου ζητάει (τουλάχιστον μια) bucket bag

Νεα χρώματα, νέα υφάσματα και υλικά αλλά με πολλήφινέτσα,οι τσάντες αυτές ήρθαν για να μείνουν. Έχουν ακριβώς ό,τι χρειάζεται η σημερινή γυναίκα, χώρο και στυλ.Σίγουρα θα γίνουν το αγαπημένο μας αξεσουάρ για τη σεζόν αυτή.

bucket bag© clickatlife.gr bucket bag Πρόκειται για μια από τις πρώτες τσάντες στην ιστορία του αγαπημένου αξεσουάρ. Δημιουργήθηκε αρχικά, όπως είναι αναμενόμενο, για να εξυπηρετήσει πρακτικές ανάγκες και στην πορεία εξελίχθηκε σε must have fashion item μεταξύ άλλων και για την χρηστικότητά της(πέρα από την αισθητική).

BBppTLR

Το κορδόνι που διαθέτει επιτρέπει στην γυναίκα που την κρατά να αυξομειώνει το μέγεθός της ανάλογα με το περιεχόμενο κάθε φορά. Για το λόγο αυτό είναι ιδανική για όλες σχεδόν της ώρες της ημέρας αλλά και για ποικίλες περιστάσεις (από τη δουλειά ή τη βόλτα ως το short trip).

Πλέον κυκλοφορεί σε σχέδια, χρώματα και από υλικά τέτοια που μπορεί να συνδυαστεί αρμονικά με όλα τα είδη του στυλ. Αν δεν είχαμε ποτέ πριν bucket bag, τώρα είναι η ώρα να της δώσουμε μια ευκαιρία!

clickatlife.gr

Η σεζόν που έρχεται σου ζητάει (τουλάχιστον μια) bucket bag

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου