Thursday, 25 April, 2024

Ιδέες για καλοκαιρινά σχέδια νυχιών!

Το καλοκαίρι είναι η πιο δημιουργική εποχή και αυτό το καταλαβαίνεις και από τα πολλά εντυπωσιακά σχέδια νυχιών να κυκλοφορούν

Τα χρώματα που επικρατούν στα περισσότερα nail art designs, είναι φωτεινά και έντονα και μέσα από αυτά μπορείς να αφήσεις την ζωηρή σου προσωπικότητα να λάμψει!

Μπορείς να εμπνευστείς από τα πάντα γύρω σου, μιας και δεν είναι λίγα τα σχέδια που βλέπουμε με φαγητά και φρούτα, αλλά και με φτερά και φοίνικες δίπλα στην παραλία, το οποίο είναι και ένα από τα must του φετινού καλοκαιριού. Αν ψάχνεις λοιπόν τις πιο εντυπωσιακές και πολύχρωμες ιδέες για το μανικιούρ σου, τότε στην συνέχεια θα βρεις τα πιο όμορφα σχέδια!Δεν υπάρχει καλοκαίρι που να μην σκεφτούμε να μεταφέρουμε την παραλία και στα νύχια μας. Ειδικά τώρα τελευταία οι φοίνικες βρίσκονται στο επίκεντρο, μιας και όλο και πιο πολλές γυναίκες τους επιλέγουν για το μανικιούρ τους.

Μερικά ακόμη σχέδια που συναντάμε αρκετά συχνά, είναι αυτά με τα διάφορα φρούτα και πιο συγκεκριμένα, το αγαπημένο μας καρπούζι, αλλά και τις ιδέες με φτερά. Τα χρώματα όμως είναι που κάνουν την διαφορά!Όσο για τα tribal κερδίζουν όλο και περισσότερες γυναίκες. Μπορείς όπως βλέπεις να παίξεις με διάφορες γραμμές και χρώματα σε κάποια νύχια ή ακόμη και να κάνεις πρώτα ένα Ombre μανικιούρ και μετά από πάνω τα σχέδια σε όλα σου τα δάχτυλα!

Επίσης, τα abstract και τα γεωμετρικά nail art είναι ιδανικά για να αφήσεις ελεύθερη την φαντασία σου και να χρησιμοποιήσεις όσο πιο πολλά έντονα χρώματα γίνεται. Βέβαια, μπορείς πάντα να τα διακοσμήσεις με διάφορα στρας νυχιών, ώστε να δείχνουν ακόμη πιο φινετσάτα.Τι έχεις να πεις για τις polka dot ιδέες; Βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια; Η νέα τάση της μόδας για τα νύχια είναι τα νέον χρώματα, τα οποία όσο πιο πολλά είναι, τόσο πιο καλοκαιρινό είναι το αποτέλεσμα! Σου έχω όμως και γαλλικό με χρωματάκια και σε διάφορα στυλ, με περίγραμμα και ασημόσκονη. Το πρώτο στυλ ειδικά νομίζω πως είναι και το καλύτερο και άκρως καλοκαιρινό!

Τέλος, μπορείς να παίξεις και με τις γραμμές, αλλάζοντας τα χρώματα στο ενδιάμεσο και χρησιμοποιώντας glitter, ώστε να τα κάνεις ακόμη πιο κομψά. Βέβαια, πολύ σημαντικό είναι και το στυλ που θα επιλέξεις στο λιμάρισμα σου, καθώς άλλα σχέδια ταιριάζουν στα stiletto nails και άλλα στα πιο κοντά.

Ediva.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου