Thursday, 25 April, 2024

Αλλάξτε το υπνοδωμάτιό σας – 4 οικονομικές ιδέες [εικόνες]

Είναι το πρώτο πράγμα που αντικρίζετε το πρωί και το τελευταίο που βλέπετε το βράδυ… Είναι το κρεβάτι σας, το οποίο οφείλει να σας δημιουργεί συναισθήματα ευφορίας.

Αν δεν σας «ξυπνά» δόσεις χαράς και ευτυχίας και σας δεν σας θυμίζει: «Αγαπώ το κρεβάτι μου», τότε μήπως έχει έρθει η ώρα να κάνετε μερικές αλλαγές;

Τώρα, που ο καιρός γίνεται πιο κρύος το κρεβάτι και γενικά το υπνοδωμάτιο πρέπει να είναι ο χώρος για κάνετε τα πιο όμορφα όνειρα.

Γι” αυτό σας προτείνουμε λύσεις για να ανανεώσετε το υπνοδωμάτιό σας με ελάχιστα χρήματα.

Σεντόνια και κουβέρτες

dwmatio-kouverta

Επενδύστε σε ένα σετ καινούργιων σεντονιών, προτιμώντας φθινοπωρινά ζεστά χρώματα. Από πάνω στρώστε μία ελαφριά κουβέρτα. Τοποθετήστε τα με τέτοιο τρόπο, ώστε το σεντόνι να καλύπτει ένα μικρό μέρος της κουβέρτας στην επάνω πλευρά. Αν το επιθυμείτε, βάλετε και ένα μικρό κουβερλί στο κάτω μέρος, για μια ακόμα ιδιαίτερη πινελία.

Μαξιλάρια

maxilaria

Μικρά, μεγάλα, τετράγωνα, στρογγυλά. Το σύνθημα είναι μαξιλάρια παντού. Επιλέξτε χρώματα ταιριαστά με τον χώρο και τοποθετήστε τα είτε στο επάνω μέρος του κρεβατιού είτε στο πάτωμα.

Βάλτε ένα νέο φως

lampes

Ενα νέο πορτατίφ ή μια οποιαδήποτε πηγή φωτός, χαρίζει όχι μόνο φως στον χώρο αλλά τον ανανεώνει. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κλασικά πορτατίφ ή ακόμα και σειρές από λαμπάκια.

Γεμίστε έναν τοίχο

picmonkey_collage_7

Κάδρακια, φωτογραφίες, αφίσες, ακόμα και υφάσματα έχουν θέση σε έναν τοίχο. Προτιμήστε να βάλετε αντικείμενα που σας αντιπροσωπεύουν και σας κάνουν να χαμογελάτε.

www.tsantiri.gr

Αλλάξτε το υπνοδωμάτιό σας – 4 οικονομικές ιδέες [εικόνες]

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου