Tuesday, 16 April, 2024

Ανοίγει η πλατφόρμα για τα δάνεια του τ. ΟΕΚ

Από την άλλη εβδομάδα αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για τη ρύθμιση των δανείων του τ. Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας.
Σύμφωνα με τα όσα είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 FM» ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης, με βάση τον προγραμματισμό η πλατφόρμα θα λειτουργήσει από την Δευτέρα 16 Απριλίου. «Ο προγραμματισμός λέει ότι 16-20 Απριλίου θα έχει αναρτηθεί στο site του ΟΑΕΔ για να υποβάλλονται αιτήσεις για τα δάνεια, για τη δεύτερη κατηγορία παρεμβάσεων που κάνουμε» σημείωσε.
Επίσης, ο κ. Νεφελούδης υποστήριξε ότι υπάρχει εντατικοποίηση των υπογραφών συλλογικών συμβάσεων εργασίας, κλαδικών και επιχειρησιακών, με πολύ καλούς όρους, όπως είπε. «Εχουμε μια πολύ μεγάλη εντατικοποίηση των υπογραφών συλλογικών συμβάσεων εργασίας, κλαδικών και επιχειρησιακών, με πολύ καλούς όρους.
Κατ’ αρχήν έχουμε ξεπεράσει το σύνολο των κλαδικών συμβάσεων της προηγούμενης πενταετίας μέσα σε τρεις μήνες. Κι έχουμε και επιχειρησιακές που είναι πάρα πολύ σημαντικές σε ό,τι αφορά τα επιχειρησιακά τους. Υπάρχει σούπερ μάρκετ -δεν είναι ο Σκλαβενίτης- που έχει εισαγωγικό μισθό 8ωρου στα 1.190 ευρώ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Νεφελούδης.
iefimerida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου