Saturday, 20 April, 2024

Ο Σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού με βιογραφικό που γράφει: «Η καριέρα είναι χολέρα»

Κλαυσίγελος με το προφίλ Καρανίκα – «Έργο τέχνης η 11η Σεπτεμβρίου»

Ο νέος σύμβουλος του Τσίπρα είναι τρελός θαυμαστής της Μενεγάκη και δεν έχει καθόλου καλή σχέση με την ελληνική γλώσσα: μία «περιήγηση» στους λογαριασμούς του στα social media θα σας πείσει!
Δεν μπορεί παρά να εκπλαγεί κανείς αν ανατρέξει στα προφίλ που διατηρεί σε Twitter και facebook o νεοδιορισθείς σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού του Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας.
Ενώ στις αναρτήσεις των τελευταίων ετών εμφανίζεται ως σκληροπυρηνικός υποστηρικτής του Τσίπρα και της πολιτικής του, οι παλαιότερες αναρτήσεις του προδίδουν ότι είναι επίσης μεγάλος φαν ενός άλλου δημόσιου προσώπου: της Ελένης Μενεγάκη.

aytos

Ωστόσο, το γεγονός που προκαλεί σοκ είναι ότι μέσα από ανάρτηση στο προσωπικό του ιστολόγιο ο Νίκος Καρανίκας χαρακτήριζε «έργο τέχνης» την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ!
Κι όμως, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «πριν δω στην οθόνη της TV, στις 11/9/01, τον άνθρωπο θύμα, είδα τον εμβολισμό και την κατάρρευση των δίδυμων πύργων ως έργο τέχνης-αταστροφής και αλλαγής του εικαστικού τοπίου στο Μανχάταν. Ένα έργο τέχνης που, αν δεν είχε ανθρώπινα θύματα θα ήταν ένα ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ.

didymoi

Τα σημεία-σύμβολα που επέλεξαν οι δράστες (όποιοι κι αν είναι), δίνουν πολιτικό συμβολισμό στο χτύπημα της 11ης Σεπτέμβρη κι ας μην άφησαν προκήρυξη. Οι δίδυμοι πύργοι: παγκόσμιο κέντρο εμπορίου, χρηματιστηριακού κεφαλαίου και θεάματος. Το Πεντάγωνο: εργαστήρι του μιλιταρισμού, η απαξίωση της ανθρώπινης ζωής. Το Υπουργείο Εξωτερικών: Στρατηγείο της ιμπεριαλιστικής πολιτικής των USA. Ο Λευκός Οίκος (ως πρόθεση): Κέντρο διαχείρισης του κρατικού μηχανισμού και συνέταιρος του ιδιωτικού κεφαλαίου, των πολυεθνικών».

Ο Σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού με βιογραφικό που γράφει: «Η καριέρα είναι χολέρα»

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου