Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ! Νόρα Κατσέλη: Η σύνταξή μου από τα 4.800 ευρώ πήγε στα 1.040

Έτρωγε με 12 μασέλες επί 30 χρόνια και τώρα λέει ότι δεν τη φτάνουν για τον ΕΝΦΙΑ… να πουλήσεις κανα σπίτι μωρή αφού δεν δεν μπορείς να τα συντηρήσεις!

Και μη μας πεις “δεν πουλάω γιατί θα χάσω πολλά απ’ αυτά που έβαλα για να το αγοράσω” ποια θα χάσεις; Τα δουλεμένα; Αφού “κλεμμένα” ήταν κι αυτά ποθυ έβαλες να το αγοράσεις.
Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε εξαιτίας των περικοπών των συντάξεων μίλησε σε τηλεοπτική της εμφάνιση η γνωστή ηθοποιός και πρώην βουλευτής Νόρα Κατσέλη. «Από τα 4800 ευρώ στα 1040 ευρώ. Αυτά σου δίνει το κράτος, αυτά παίρνεις. Δεν σε ρωτάει κανείς, όμως, πώς κανονίζεις τη ζωή σου. Το 2007 που έφυγα από την πολιτική, μου έδωσαν αυτή τη σύνταξη και είπα “ωραία, έχω να πληρώσω το δάνειο, να κάνω εκείνο, να κάνω το άλλο” και ξαφνικά άρχισαν να τα κόβουν οριζόντια», δήλωσε σε εκπομπή στο «E».
«Δεν τα έκοβαν κάθε χρόνο και λίγο. Βρέθηκα να μην μπορώ να πληρώσω τον ΕΝΦΙΑ, εκείνο, το άλλο γιατί είχα υπολογίσει τα λεφτά μου έτσι. Δεν έχασα ποτέ την αξιοπρέπειά μου»,τόνισε.
Ερωτηθείσα γιατί δεν χρησιμοποίησε την αδελφή της Λούκα Κατσέλη για να μπει στο δημόσιο ανέφερε: «Προτιμώ να κάνω οτιδήποτε άλλο για να επιβιώσω”. Η ίδια εξήγησε πως δεν θα έμπαινε ποτέ στη διαδικασία να ζητήσει τέτοιου είδους ”ρουσφέτι”».
δεξι εξτρεμ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ! Νόρα Κατσέλη: Η σύνταξή μου από τα 4.800 ευρώ πήγε στα 1.040

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου