Thursday, 25 April, 2024

Παντελίδης: Ο «πόλεμος» μετά το τραγικό τροχαίο και η «ασφάλεια ζωής» ύψους 1.000.000!

Ένας μήνας έχει περάσει από τον τραγικό χαμό του Παντελή Παντελίδη και ήδη έχει αρχίσει ένας χορός εκατομμυρίων ερήμην του!

Από εκείνο το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου, το τελευταίο που είδε να ξημερώνει στη σύντομη ζωή του ο αδικοχαμένος τραγουδιστής, πολλά έχουν γίνει και άλλα πολλά έχουν ειπωθεί για τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος.
Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ασφάλεια ζωής ύψους 1.000.000 ευρώ. Η ασφάλεια ζωής, η μήνυση κατά αγνώστων που ήδη έχει υποβάλει η οικογένειά του για το χακάρισμα προσωπικών του λογαριασμών στο Ίντερνετ αποσπώντας ποσό ύψους 200.000 ευρώ, τα εν γένει πνευματικά δικαιώματα από τις πωλήσεις των δίσκων και των τραγουδιών του, αλλά και οι αποζημιώσεις από τις ασφαλιστικές εταιρίες στους δικαιούχους εφόσον αποσαφηνιστούν πλήρως οι συνθήκες του μοιραίου τροχαίου, συνθέτουν το γαϊτανάκι των εκατομμυρίων που έχει στηθεί πίσω από αυτό. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, «δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι όλη η μάχη που γίνεται από τους δικηγόρους και τους πραγματογνώμονες που διόρισαν οι οικογένειες εστιάζει στο να αποδειχτεί ποιος οδηγούσε το μαύρο Mercedes, αφού κάθε πλευρά έχει σοβαρούς λόγους να επιθυμεί διαφορετικό οδηγό».
Η οικογένεια Παντελίδη μέσω του δικηγόρου της Πέτρου Καϊμάκη ισχυρίζεται ότι υπάρχουν αποδείξεις ότι το βαρύ όχημα οδηγούσε μία από τις συνοδηγούς του τραγουδιστή, την ίδια ώρα που ο δικηγόρος της οικογένειας Αρναούτη, Γιάννης Κωλέττης, δηλώνει ότι οι δικοί τους πραγματογνώμονες έχουν εντελώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά των τεχνικών συμβούλων της οικογένειας του τραγουδιστή.

Παντελίδης: Ο «πόλεμος» μετά το τραγικό τροχαίο και η «ασφάλεια ζωής» ύψους 1.000.000!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου