Thursday, 25 April, 2024

Σκοτώνουν τον ΟΓΑ ενώ χαρίζουν 3 δις ευρώ σε μηντιάρχες και τηλεπερσόνες!

Μιλάμε για την απόλυτη φαυλότητα. Σκοτώνουν τον ΟΓΑ, ένα ταμείο χτισμένο από το αίμα και των ιδρώτα των αγροτών και την ίδια στιγμή χαρίζουν θαλασσοδάνεια περίπου 2 δις ευρώ των μηντιαρχών

και άλλα 152 εκατομμύρια ευρώ διασπάθισης θαλασσοδανείου που δόθηκε στο ΚΕΕΛΠΝΟ και από εκεί χορηγίες σε δημοσιογράφους και ΜΜΕ.
Οι φαύλοι κυβερνώντες την ίδια στιγμή που καταργούν τον ΟΓΑ σπρώχνουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ του ΕΣΠΑ σε επιχειρήσεις σαπάκια των ΜΜΕ.
Εάν προσθέσεις τα ποσά παθαίνεις ίλιγγο. Την ώρα που οι φάυλοι ανατινάζουν τον ΟΓΑ και εξολοθρεύουν τους αγρότες επιδοτούν με 3 δις ευρώ τα ΜΜΕ, τους μηντιάρχες και διάφορα αγράμματα νούμερα που υποδύονται τις τηλεπερσόνες.
Μιλάμε για την απίστευτη ζούγκλα της χυδαιότητας, της υποκρισίας και της φαυλότητας. Δείτε τους αριθμούς για μια ακόμη φορά>
ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΙ ΒΑΡΟΝΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ 2013
ΔΟΛ (142,8 εκατ. ευρώ),
Πήγασος Εκδοτική ΑΕ (94,2 εκατ. ευρώ),
Καθημερινή Εκδόσεις ΑΕ (75,1 εκατ. ευρώ),
Έθνος Εκδόσεις ΑΕ (45,5 εκατ. ευρώ),
Πρώτο Θέμα ΑΕ (26,64 εκατ. ευρώ),
Αττικές Εκδόσεις ΑΕ (25,80 εκατ. ευρώ)
Real Media AE (25,61 εκατ. ευρώ)
ΟΜΙΛΟΣ ANT1: Το δημιούργημα του Μίνωα Κυριακού, το οποίο πλέον διευθύνει ο υιός, Θεόδωρος Κυριακού. Τα δάνεια από τις τράπεζες ξεπερνούν τα 170.000.000 ευρώ.
ALPHA TV: Στον τηλεοπτικό σταθμό, κυρίως μέσω της INTERTECH, μεγαλομέτοχος είναι ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Ο τραπεζικός δανεισμός αγγίζει τα 58 .000.000 ευρώ.
kourdistoportocali

Σκοτώνουν τον ΟΓΑ ενώ χαρίζουν 3 δις ευρώ σε μηντιάρχες και τηλεπερσόνες!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου