Friday, 19 April, 2024

Εσπασε κάθε ρεκόρ η ταινία «Fast & Furious 7»

Εσπασε κάθε ρεκόρ η ταινία «Fast & Furious 7»
Κάθε ρεκόρ εισιτηρίων έσπασε η νέα ταινία «Fast & Furious 7» στις ΗΠΑ κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου πιθανότατα εξαιτίας της μεγάλης προβολής της στα μέσα αλλά και λόγω της ημερομηνίας που συνέπεσε με την αργία του Πάσχα.

Η ταινία κατέγραψε ρεκόρ 143 εκατομμυρίων δολαρίων, κάνοντας το μεγαλύτερο άνοιγμα τον Απρίλιο και μάλιστα αφήνοντας πίσω το περσινό «Captain America: The Winter Soldier» που είχε κάνει μόλις 95 εκατομμύρια εισπράξεις.

Την ίδια ώρα, η νέα ταινία «Fast 7 Furious» ξεπέρασε κατά πολύ τον προηγούμενο φετινό κάτοχο του ρεκόρ που δεν ήταν άλλη από την πολυδιαφημιζόμενη «Πενήντα αποχρώσεις του Γκρι».

Η ταινία είχε ενδιαφέρον πολυπληθές κοινό με μόλις το 25% να ταξινομούνται ως Καυκάσιοι, ενώ το 37% ήταν ισπανόφωνοι και το 24% Αφροαμερικανοί.

Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που η νέα ταινία «Fast & Furious» ξεχώρισε στο κοινό ήταν το γεγονός πως επρόκειτο για την τελευταία ταινία του αδικοχαμένου ηθοποιού και πρωταγωνιστή της, Πολ Γουόκερ, που σκοτώθηκε πέρυσι σε αυτοκινητιστικό. Μάλιστα, ο Γουόκερ δεν είχε προλάβει να ολοκληρώσει όλες τις σκηνές, με αποτέλεσμα σε αρκετές εξ αυτών να τον αντικαταστήσει ο αδερφός του.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου