Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Αγριες Μέλισσες: Εγκυος η Ασημίνα – Ο Βόσκαρης εκδικείται την Ελένη

Αγριες Μέλισσες: Εγκυος η Ασημίνα – Ο Βόσκαρης εκδικείται την Ελένη
Τελειωμό δεν έχουν οι ανατροπές στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 Αγριες Μέλισσες που και φέτος έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.
Στα επόμενα επεισόδια στις Αγριες Μέλισσες ο Μάνος Βόσκαρης θέλοντας να εδραιώσει τη θέση του στο Διαφάνι «πολιορκεί» τη Σοφούλα, ενώ η Πηνελόπη παντρεύεται τον Γραμματικό.

Η Ασημίνα συγκρούεται άσχημα με τον Νικηφόρο και με την οικογένειά του για τα μάτια του Μπαμπη και η Δρόσω αφήνει την Τρούμπα και επιστρέφει στο Διαφάνι, όπου τα πράγματα συνεχίζουν να πιέζουν τις αντοχές των τριών αδελφών Σταμίρη. Ο διαβολικός Μάνος Βόσκαρης δεν σταματάει να ψάχνει τρόπο να εκδικηθεί την Ελένη .

Η Ελένη αποκαλύπτει στη Δρόσω ποιος πραγματικά είναι ο Βόσκαρης και μαζί με τον Λάμπρο ψάχνουν να βρουν τρόπο να τον διώξουν. Αποφασίζουν να μιλήσουν στον εισαγγελέα Γραμματικό παρότι εκείνος ετοιμάζεται να παντρευτεί την Πηνελόπη. Η Ασημίνα πιέζεται από την επιστροφή της Δρόσως και βλέπει πως ο Νικηφόρος είναι διατεθειμένος να της επιτρέψει να βλέπει το παιδί. Μοναδικός της σύμμαχος σε όλο αυτό είναι η Μυρσίνη.

Η Δρόσω καταλαβαίνει πως δε θα είναι εύκολη η επιστροφή στο χωριό της. Όλοι φοβούνται πως γύρισε για να πάρει το παιδί. Μόνο ο Κωνσταντής είναι χαρούμενος που τη βλέπει πάλι πίσω. Η Δόμνα όμως θα του κόψει τη χαρά. Η Σοφούλα λέει στον Άγγελο να έρθει να την ξαναζητήσει. Ο Βόσκαρης όμως τη γυροφέρνει καθώς προσπαθεί να εδραιώσει τη θέση του. Ο Μιλτιάδης πιάνει τη Βιολέτα να του λέει ψέματα και γίνεται έξαλλος, ενώ ο Μελέτης παρασύρεται και δείχνει τα αισθήματά του στην Πηνελόπη.

Η επαφή του Μπάμπη με την Ασημίνα θα φέρει τον Νικηφόρο στα πρόθυρα της τρέλας, καθώς βάζει να παρακολουθούν την σύζυγό του. Η Ασημίνα αρνείται τη σχέση με τον Μπάμπη, τον οποίο θα φτάσει να απειλήσει με όπλο ο Νικηφόρος. Θα υπάρξει μια έντονη λογομαχία, γιατί ο Νικηφόρος δεν θα ανεχθεί να χάσει τη γυναίκα της ζωής του. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε ότι η Ασημίνα μένει έγκυος και πιθανότατα το παιδί να είναι του Μπάμπη και όχι του Νικηφόρου.

Πηγή: ethnos.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου