Friday, 29 March, 2024

Αντώνης Ρέμος: Η αποκάλυψη για τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη (video)

Μετά τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, γράφτηκε ότι τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του θα ερμηνευτούν από τον καλό του φίλο Αντώνη Ρέμο. Ο τραγουδιστής μέχρι πρόσφατα δεν είχε επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει τα δημοσιεύματα.

Τώρα, σε συνέντευξή του στον Sfera Κύπρου 96,8, ο Αντώνης Ρέμος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και ξεκαθάρισε τι πρόκειται να συμβεί σχετικά με αυτό το ζήτημα.

«Δεν παίζει κάτι τέτοιο. Επειδή είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος δεν θα ήθελα να τσαλαβουτάω επιφανειακά σε τέτοιες καταστάσεις. Δεν θα ήθελα, για δικό μου αυτοσκοπό, να πάρω τη δημοσιότητα με τον ξαφνικό θάνατο κάποιου ανθρώπου. Το να πάρω εγώ την επιτυχία κάποιου και να κάνω καινούριο δίσκο το θεωρώ τσαπατσουλιά. Η στιγμή που θα βγούνε, όταν επουλωθεί η πληγή μέσα μας, εμάς τους καλλιτέχνες που ζήσαμε δίπλα του και τον αγαπήσαμε και τον στηρίξαμε, όταν θα έρθει η στιγμή να αποτίσουμε φόρο τιμής στον αδικοχαμένο καλλιτέχνη, θα το κάνουμε ολοκληρωμένα όλοι μαζί, τίποτα πρόχειρο, τίποτα για προσωπικό όφελος του καθενός» είπε χαρακτηριστικά, βάζοντας ένα τέλος σε όλα όσα ακούστηκαν.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξή του:

E-Radio.gr
Αντώνης Ρέμος: Η αποκάλυψη για τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη (video)

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου