Thursday, 28 March, 2024

Κούγιας: Σκληρή επίθεση στην Εύη Βατίδου!

Πριν λίγες μέρες, η Εύη Βατίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου εκτός από την αποκάλυψη που έκανε για το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε με πρώην σύντροφό της, αναφέρθηκε και στις σχέσεις της με τον Αλέξη Κούγια.

Μάλιστα, το μοντέλο με ενθουσιασμό εξήγησε πόσο αρμονικές είναι σήμερα οι σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της. Και πάνω στην εξομολόγηση παραδέχτηκε δημοσίως ότι τότε που χώρισαν χρησιμοποίησε την τηλεόραση, για διάφορους λόγους, και την πάτησε.

Και η δημόσια αυτή εξομολόγηση της Βατίδου φαίνεται ότι έκανε έξω φρενών τον Κούγια, ο οποίος μέσα από το περιοδικό You εξαπολύει σκληρή επίθεση εναντίον της! Και μάς έφερε θύμησες του παρελθόντος.

“Τα τελευταία οκτώ χρόνια, από τότε που άρχισαν τα ΜΜΕ να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή, στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Το έκαναν τόσο ο Λάκης Λαζόπουλος όσο και κάποια συγκεκριμένα τηλεοπτικά Μέσα γιατί στα επαγγελματικά μου δεν μπορούν να με χτυπήσουν! Αυτό το δικαίωμα, φυσικά, το έδωσε η πρώην σύζυγός μου, η οποία δυστυχώς τότε συνεργάστηκε ακόμα και με τον Λαζόπουλο για να επιτύχουν την αλλοίωση της προσωπικότητάς μου. Και, μάλιστα, πριν από λίγες μέρες την άκουσα με δέος και ντροπή στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου να μιλάει για τον κοινό μας βίο. Ακόμα και σήμερα την καλούν να μιλήσει για τον γάμο της μαζί μου, γιατί αυτή η κοπέλα δεν έχει να προβάλλει στη ζωή της κάτι άλλο εκτός από αυτό και, βέβαια, από το γεγονός ότι είναι μια πολύ ωραία γυναίκα” ήταν τα σκληρά του λόγια.

Κι εξήγησε στη συνέχεια τι ήταν αυτό που είπε και τον πείραξε:

“Την άκουσα να λέει ότι μετάνιωσε, γιατί τότε που είμαστε σε διαμάχη η ίδια χρησιμοποίησε τα ΜΜΕ για ιδιοτελείς σκοπούς. Θυμάστε ζητούσε 5 εκατομμύρια αποζημίωση και 30.000 διατροφή το μήνα! Ενοχλήθηκα όταν την άκουσα να λέει με τέτοιο θράσος και ρεαλισμό αυτά που είπε… Στεναχωριέμαι αλλά είναι μητέρα των παιδιών μου. Για να κερδίσει χρήματα διάλεξε ουσιαστικά να με ξεφτιλίσει και να εκθέσει τα παιδιά μας και, μάλιστα, το ξαναέκανε τώρα μέσα από την τηλεοπτική της παρουσία χωρίς να σκεφτεί ότι εκείνα καταλαβαίνουν και αντιλαμβάνονται τα πάντα. Πράγματι, με συμμετοχή της πρώην συζύγου μου έγινε μια αλλοίωση της προσωπικότητάς μου. Τότε το εκμεταλλεύτηκε και ο Λαζόπουλος, επειδή υπήρχαν διαφορές με τα αφεντικά του. Μου έκανε κακό, αλλά μικρό κακό, επειδή η δική μου προσωπική ζωή είναι στο μικροσκόπιο. Ωστόσο, μετά από όλα αυτά ακόμα και εκείνοι που κάποτε παρασύρθηκαν και δημιούργησαν για μένα μια λανθασμένη αντίληψη, σήμερα καταλαβαίνουν πως έσφαλαν. Γιατί βλέπουν πως είμαι ένας πατέρας που καθημερινά φροντίζει τα παιδιά του. Σήμερα με καλούν αυτοί που τότε είχαν κάνει λάθος και μου ζητούν συγγνώμη”.

womenonly.gr

Κούγιας: Σκληρή επίθεση στην Εύη Βατίδου!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου