Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Νυχτερινή διασκέδαση, λόγω covid-19: Με μάσκες το προσωπικό, πλαστικά ποτήρια οι πελάτες!

Η πανδημία ήρθε και έφερε το χάος στους περισσότερους τομείς της καθημερινότητάς μας. Όλοι μας αντιμετωπίζουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις

και αυτό είναι κάτι που θα συνεχιστεί και τους υπόλοιπους μήνες.
Ενώ υπάρχουν πολλά ερωτηματικά αναφορικά με τον τουρισμό, ένα ακόμα θέμα είναι και η νυχτερινή ζωή της χώρας εν όψει καλοκαιριού.
Η λειτουργία των νυχτερινών μαγαζιών υπολογίζεται να ξεκινήσει και πάλι στα τέλη του Ιουνίου και ο τρόπος με τον οποίο θα συμβεί αυτό δεν θυμίζει σε τίποτα όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.
Οι τρεις σημαντικότερες αλλαγές με τις οποίες θα έρθουν αντιμέτωποι επιχειρηματίες και πελάτες είναι οι εξής:
Μειωμένος αριθμός θαμώνων
Τα μαγαζιά δεν θα είναι ξανά γεμάτα, στον βαθμό φυσικά που είχαμε συνηθίσει. Η απόσταση μεταξύ των τραπεζιών θα είναι 1,5 μέτρο και με αυτό τον τρόπο υπολογίζεται πως μόλις οι μισοί άνθρωποι από όσους συνήθιζαν, θα μπορούν να βρίσκονται εντός του χώρου.
Μάσκες και γάντια
Το προσωπικό θα εξυπηρετεί τους θαμώνες φορώντας τα είδη προστασίας που η πανδημία μας επέβαλλε, ενώ θα απολυμαίνουν και τα χέρια των πελατών λίγο πριν εισέλθουν στο χώρο. Οι εργαζόμενοι του μπαρ, οι σερβιτόροι και όσοι εργάζονται στη κουζίνα καθ’ όλη τη διάρκεια θα απαγορεύεται να αποχωριστούν τα γάντια και τις μάσκες του καθώς και οι απολυμάνσεις των τραπεζιών με αντισηπτικά θα γίνονται όποτε αποχωρεί μια παρέα και μέχρι να καθίσει η επόμενη.
Ποτήρι πλαστικό με καλαμάκι!
Όσο κυριλέ και αν θεωρείται ένα μαγαζί, υποχρεούται να αντικαταστήσει τα γυάλινα ποτήρια με… πλαστικά. Καλά διαβάσατε.
Πλαστικά ποτήρια μια χρήσης με καλαμάκια θα κάνουν την εμφάνιση τους, ώστε να «μειωθεί» ο κίνδυνος διασποράς της νόσου από κοινόχρηστα αντικείμενα. Ίσως αυτό είναι που θα μας «ξενίσει» περισσότερο. Όλα αλλάζουν λοιπόν. Παρόλα αυτά, η ανάγκη που έχουμε για διασκέδαση είναι τεράστια οπότε αργά ή γρήγορα θα συμβιβαστούμε με τα μέτρα.
belikeyou.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου