Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Τάκης Ζαχαράτος, γίνεται Νίκος Χαρδαλιάς, το sex symbol! (video)

Ο Νίκος Χαρδαλιάς υπήρξε τις μέρες της πανδημίας ένας «φίλος» μας όπως και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας και φυσικά

συζητήθηκε όχι μόνο για το έργο του, αλλά και για το ιδιαίτερο και μερικές φορές σκληρό ύφος, που ανακοίνωνε κάποια από τα μέτρα! Ο υπουργός λοιπόν δεν ξέφυγε από τον Τάκη Ζαχαράτο ο οποίος είναι έτοιμος να επιστρέψει στο θέατρο Άλσος με μια απολαυστική παράσταση!
Ο Τάκης με μια πραγματικά πολύ πετυχημένη μεταμφίεση γίνεται Νίκος Χαρδαλιάς και το αποτέλεσμα είναι… απολαυστικό!
«Καλήσπερα σας από την πολιτική προστασία και το sex symbol…
Θα μας λείψεις @nickhardgr από την τηλεόραση αλλά θα σε βλέπουμε κάθε βράδυ στο ωραιότερο καλοκαιρινό θέατρο της Αθήνας @toalsos …Σας περιμένουμε για 20 ζαχαρένιες καλοκαιρινές βραδιές από αρχές Ιουλίου με μπόλικη δόση απολυμαντικού γέλιου»… έγραψε ο Τάκης κάτω από το βίντεο.

 

Ο Χαρδαλιάς αντέδρασε για το βίντεο του Ζαχαράτου!
Τις ημέρες της πανδημίας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, κ. Νίκος Χαρδαλιάς υπήρξε ένας «φίλος» μας όπως και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας φυσικά.
Ο Νίκος Χαρδαλιάς συζητήθηκε όχι μόνο για το έργο του αλλά και για το ιδιαίτερο και μερικές φορές σκληρό ύφος που ανακοίνωνε κάποια από τα μέτρα!
Έτσι, λοιπόν, ο υπουργός δεν… ξέφυγε από τον Τάκη Ζαχαράτο -ο οποίος είναι έτοιμος να επιστρέψει στο θέατρο Άλσος με μια απολαυστική παράσταση- και με μια πραγματικά πετυχημένη μεταμφίεση έγινε… Xαρδαλιάς με το αποτέλεσμα να είναι απολαυστικό! Τι έχει να πει όμως ο υφυπουργός; Τα καλύτερα, είναι η απάντηση! Με φανερή διάθεση χιούμορ και από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αρχικά αντέδρασε με… καρδιά και στη συνέχεια δήλωσε ότι θα είναι στο Άλσος στις 15 Ιουλίου στην πρεμιέρα της παράστασης.

TLIFE.GR-newsit.gr

 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου