Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ποιές οι νέες τάσεις στα αγαπημένα σου καλοκαιρινά σανδάλια;

Τα παπούτσια αποτελούν το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ και απογειώνουν οποιοδήποτε look! Το καλοκαίρι, τα σανδάλια

κατέχουν πρωταγωνιστικό ρόλο για τις καλοκαιρινές μας εξόδους κι αυτό γιατί είναι άνετα, διατίθενται σε διάφορα χρώματα, σχέδια και στιλ καλύπτοντας έτσι κάθε γούστο. Με τον κατάλληλο συνδυασμό, μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ, ενώ είναι ιδανικά τόσο για την πόλη, όσο και για το νησί.

Ποιες είναι οι φετινές τάσεις στα σανδάλια και πως να τα συνδυάσετε σωστά:

90’s Stiletto Heels

Για την πρωινή μας βόλτα ή το γραφείο, επιλέξτε hot 90’s stiletto sandals σε παστέλ αποχρώσεις. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με wide-leg λευκό jean, με σκισίματα ή χωρίς. Το βράδυ επιλέξτε σανδάλια σε έντονα χρώματα ή και λευκό, αλλά και μαύρο για πιο chic εμφανίσεις. Προτείνουμε για τις βραδινές σας εξόδους να τα συνδυάσετε με ένα απλό, μονόχρωμα straightlinesilkdress ή animalprint.

Σανδάλια mule με τετράγωνο τακούνι

Η πρώτη μας αντίδραση βλέποντας αυτά τα σανδάλια δεν ήταν καλή. Όμως βλέποντας τους πολλούς και διαφορετικούς τρόπους που μπορούν να φορεθούν αναθεωρήσαμε. Μπορείτε να τα φορέσετε το πρωί σε παστέλ αποχρώσεις και να τα συνδυάσετε με ποδηλατικό σορτσάκι (bikershorts) ή mini φούστα jean και croptop ή oversized ανδρικό πουκάμισο. Το βραδύ δώστε μια πιο ρομαντική διάθεση επιλέγοντας lace-upmules και συνδυάστε τα με δαντελένιο φόρεμα σε ίσια γραμμή ή επιλέξτε να τα φορέσετε με μια midi φούστα με δέσιμο στη μέση ή στο πλάι και ένα croptop με ανοιχτή πλάτη.

Χειροποίητα σανδάλια

Τα χειροποίητα γυναικεία παπούτσια είναι πάντα must και ειδικότερα τα σανδάλια. Στην ελληνική αγορά μπορείτε να βρείτε πολλών ειδών χειροποίητα σανδάλια και για κάθε περίσταση. 

Μπορείτε να επιλέξετε απλά δερμάτινα σανδάλια σε γήινες αποχρώσεις και να τα συνδυάσετε με τα πάντα! Για πιο boho διάθεση μπορείτε να επιλέξετε σανδάλια με φουντίτσες ή κρόσσια, αλλά και διαχρονικά αρχαιοελληνικά σανδάλια. Οι πιο rock προσωπικότητες μπορούν να επιλέξουν μαύρα ή και καφέ σανδάλια τύπου gladiator μέχρι τον αστράγαλο ή και στο ύψος της γάμπας. Το βράδυ επιλέξτε χαμηλά ή και ψηλοτάκουνα σανδάλια σε πιο έντονες αποχρώσεις ή πιο “φορτωμένα”, με αλυσίδες, χάντρες, πέρλες και στρας, ανάλογα με την περίσταση. Μπορούν να συνδυαστούν κυριολεκτικά με τα πάντα, αρκεί να συνδυαστούν σωστά.

Tip

Περιποιηθείτε τα άκρα σας και δώστε το σωστό χρώμα προκειμένου να ταιριάζουν με τα σανδάλια σας. Επιλέξτε nude αποχρώσεις καθώς αυτές δεν θα σας περιορίσουν.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου