Friday, 19 April, 2024

ΠΡΕΜΙΕΡΑ την Δευτέρα στο Star: τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του «9 Μήνες»!

 9 MHNEΣ: τόσο θέλει μια ζωή να έρθει στον κόσμο… Τόσο θέλουν και οι ηρωίδες της νέας σειράς του Star, που θα μεταδίδεται από τη Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα στις 17:50, για να αλλάξουν ή να κερδίσουν τη ζωή τους! Κοινό τους στοιχείο η μητρότητα, στο παρελθόν, το παρόν και στο μέλλον…

Τρεις γυναίκες -που είναι συγγενείς- και οι οικογένειές τους, δοκιμάζονται όταν μεγάλα μυστικά του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια κι αλλάζουν τα πάντα μέσα τους και γύρω τους. Γύρω τους, ένα πάζλ από ήρωες, που κρύβουν τα δικά τους μυστικά και πασχίζουν κι αυτοί να κερδίσουν την ευτυχία με κάθε τρόπο.

180915140504_4466

Στο «9 Μήνες», σε σενάριο Άννας Αδριανού και σκηνοθεσία Κώστα Κωστόπουλου και Γιάννη Σπιρώνη, πρωταγωνιστούν οι Αλέξανδρος Σταύρου, Νίκος Γαλανός, Υρώ Λούπη, Άννα Αδριανού, Ευγενία Σαμαρά, Μαριάννα Καυκαρίδου, Μαρία Μιχαήλ, Κωνσταντίνος Λάγκος, Πάνος Μακρής, Αντωνία Χαραλάμπους, Κύνθια Παυλίδου, Κρίστοφερ Γκρέκο, Δημήτρης Παπαδάκης, Νιόβη Σπυριδάκη και Ιωάννα Σιαφκάλη.

180915140503_3515

Στο πρώτο επεισόδιο, που θα προβληθεί τη Δευτέρα που μας έρχεται, στις 17:50, η Δάφνη, αστυνομικός τηςΔίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος, πετυχαίνει την πρώτη της σύλληψη ως επικεφαλής της ομάδας. ΟΠέτρος την καμαρώνει αλλά κάπου μέσα του ανησυχεί με την επιμονή της να εντοπίσει την πραγματική της μητέρα, την Έλενα.  Η Μαρίνα και ο Κυριάκος καυγαδίζουν με αφορμή την Άντρη.

180915140505_5402

Την ίδια ώρα, ο Μάνος ταλαιπωρείται από εμετούς και η Κάτια ανησυχεί για την υγεία του. Η Εύα οργανώνει γιορτή για τα γενέθλια της Δάφνης. Η Κρίστη φοβάται ότι οι γονείς της θα χωρίσουν και η Έλσα την παρηγορεί. ΗΆννα ζητάει από τον Φάνη να φύγει από το σπίτι. Ο Μάριος κάνει έκπληξη στη Δάφνη και για μια ακόμη φορά της δείχνει την αγάπη του.

180915140506_6370

Ο γιατρός προτείνει στον Μάνο να κάνει κάποιες εξετάσεις, αλλά εκείνος επιμένει να προχωρήσει με την παράσταση. Η Δάφνη επισκέπτεται τη Μάρθα και της εκφράζει τη στεναχώρια της για την εγκατάλειψη της μητέρας της. Ο Άλκης και η Κρίστη περνάνε τρυφερές στιγμές όταν ξαφνικά τους βλέπει η μητέρα του. Γυρίζει σπίτι άρων άρων, για να βρει την Άννα να πετάει τα ρούχα του Φάνη από το μπαλκόνι. Ο Μάνος λιποθυμάει μετά το τέλος της παράστασης, ενώ η Δάφνη δέχεται ένα πολύ περίεργο μήνυμα…

www.star.gr

ΠΡΕΜΙΕΡΑ την Δευτέρα στο Star: τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του «9 Μήνες»!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου