Friday, 19 April, 2024

Πόσα θα πάρει η Δαλάκα για την επιστροφή στο Survivor

Προς Άγιο Δομίνικο θα ταξιδέψει η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία θα αγωνιστεί ξανά ως παίκτρια στο φετινό Survivor μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.
Την ανακοίνωση της άφιξης της στην ελληνική ομάδα ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor, αφήνοντας έτσι άφωνους τους παίκτες.
Μάλιστα, ακόμη και ένας Τούρκος παίκτης είπε ότι την γνωρίζει δηλώνοντας: «Ήταν πέρυσι στο Survivor και ξέρω ότι είναι πρωταθλήτρια στίβου στα 400 μέτρα. Είχα ακούσει ότι ετοιμαζόταν να επιστρέψει στους στίβους. Ασχολούμαι πολύ με τον αθλητισμό. Την ξέρω καλά. Είναι δυνατή και καλή παίκτρια».
Να σημειωθεί πως η Κατερίνα Δαλάκα είχε επιστρέψει στα γήπεδα, έχοντας πάρει μεταγραφή για το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αργολίδας, ωστόσο όπως αποδεικνύεται δεν μπόρεσε να πει «όχι» στη δελεαστική πρόταση που της έγινε.
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η παίκτρια που είχε φτάσει πέρσι τελικό αλλά δεν κέρδισε, δεν πήγε φέτος πάλι πίσω στον Αγιο Δομίνικο για ψίχουλα.
Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, λοιπόν, της πρότεινε 100.000 ευρώ ακόμη κι αν μείνει στο Survivor 3 για μία εβδομάδα, ενώ αν καταφέρει να φτάσει μέχρι τον τελικό, το ποσό μπορεί να διπλασιαστεί και θα φτάσει μέχρι και τις 200.000 ευρώ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου