Saturday, 20 April, 2024

«Ράδιο Αρβύλα»: Το σατιρικό video για τη συνέντευξη του Σφακιανάκη στον Αρναούτογλου

Η κριτική του Αντώνη Κανάκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην επιλογή του, να καλέσει τον Νότη Σφακιανάκη, μετά το σάλο που προκάλεσε με τις δηλώσεις του για τους πρόσφυγες

Τη συνέντευξη του Νότη Σφακιανάκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, σατίρισαν ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Σερβετάς στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα». Ο λαϊκός τραγουδιστής, κλήθηκε να μιλήσει για τους πρόσφυγες, μετά το σάλο που προκάλεσε, όταν τους χαρακτήρησε σε προηγούμενη συνέντευξή του, στο κυπριακό κανάλι ΡΙΚ, «ριψάσπιδες». Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Νότης Σφακιανάκης υποστήριξε ότι οι πρόσφυγες, είναι καλοντυμένοι, γνωρίζουν αγγλικά και έχουν γεμάτα πορτοφόλια.

Αναρωτήθηκε, δε, γιατί πρέπει να αισθάνεται τύψεις και ενοχές, επειδή ο πατέρας και η μάνα «πήραν το παιδάκι και το έβαλαν μέσα σε μια βάρκα και ταξιδεύουν στο Αιγαίο και πνίγονται;».

Στο σατιρικό video, o Αντώνης Κανάκης ως Γρηγόρης Αρναούτογλου, ακούγεται να λέει : «Οι καλεσμένοι μας εκπροσωπούν το καλό κομμάτι της Ελλάδας μας. Μετά τον μητροπολίτη Άνθιμο, μετά τον Κρανηδιώτη, μετά τον Κώστα Πρέκα, μαζί μας σήμερα, ακόμα μία δημοκρατική φωνή, ο Νότης Σφακιανάκης».

Στη σατιρική συνέντευξη, ο Αντώνης Κανάκης ρώτησε τον Νότη Σφακιανάκη (Γιάννη Σερβετά) για το σύμφωνο συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών αλλά και τους πρόσφυγες. «Δεν θέλω ρε Νότη να κάνω τέτοιες ερωτήσεις. Γιατί βγαίνουν μετά και λένε ότι φέρνω σκόπιμα τέτοιους καλεσμένους, για να ακουστεί καμία ομοφοβική χοντράδα, καμία ρατσιστική, φασιστική κουβέντα, για τα νούμερα! Ενώ δεν είμαι τέτοιος ρε φίλε. Εγώ σε φώναξα εδώ να μιλήσουμε για τον νέο σου δίσκο», λέει ο Αντώνης Κανάκης ως Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Μετά την προβολή του σατιρικού video, ο Αντώνης Κανάκης, είπε: «Θα μου επιτρέψετε μια μικρή παρένθεση, μια προσωπική άποψη. Η λεπτή γραμμή που χωρίζει όλες αυτές τις επιλογές και τα παιχνίδια, τα τρικ των τηλεοπτικών εκπομπών για λόγους τηλεθέασης, με καταστάσεις οι οποίες μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες τελικά για την κοινωνία, είναι μια πολύ σημαντική γραμμή κατά την ταπεινή μου άποψή. Αυτή τη σημαντική γραμμή θα πρέπει να την λάβουν πολύ σοβαρά υπ’ όψιν τους τα κανάλια, οι διευθυντές προγράμματος και οι δημιουργοί των διαφόρων εκπομπών και κλείνω την παρένθεση».

protothema.gr

«Ράδιο Αρβύλα»: Το σατιρικό video για τη συνέντευξη του Σφακιανάκη στον Αρναούτογλου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου