Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Σάκης Τανιμανίδης: «Όταν έχεις 1 εκατομμύριο followers πρέπει να ταΐζεις το τέρας συχνά»

Ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν καλεσμένος στους «Πρωταγωνιστές», όπου στο χθεσινό επεισόδιο, ασχολήθηκε με το ελληνικό Instagram.

Στις 3 Απριλίου του 2012 το Instagram πέρασε στα κινητά και μαζί στην… αιωνιότητα. Δέκα χρόνια μετά η εκπομπή Alpha «ακτινoγράφησε» τη δημοφιλή πλατφόρμα. Ανάμεσα στα πρόσωπα που μίλησαν στον Σταύρο Θεοδωράκη ήταν και ο γνωστός παρουσιαστής, ο οποίος μετρά περισσότερους από 952.000 followers.

«Όταν έχεις 1 εκατομμύριο followers πρέπει να ταΐζεις το τέρας συχνά, γιατί μόνο έτσι δουλεύει ο αλγόριθμος. Να μη χάνεσαι. Το καλό με μένα είναι να θέλεις να το μοιραστείς με κάποιους. Εγώ θέλω να το μοιραστώ αυτό γιατί περνάω καλά», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης και συμπλήρωσε:

«Δεν υπάρχει μυστική συνταγή για τους πολλούς followers. Δεν έχω δώσει ποτέ την διαχείριση του account μου σε κανέναν. Πρέπει να ανεβάζεις πράγματα που μου αρέσουν όχι πράγματα για να μαζέψεις followers. Δεν έχω γίνει υπηρέτης των διαδικτυακών μου φίλων, υπηρέτης του Instagram και των social media σε έναν βαθμό ναι».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου