Friday, 19 April, 2024

Σεξ: Ποια είναι η ιδανική διάρκεια; Τι αποκαλύπτει έρευνα;

Έρευνα αποκαλύπτει πως το τέλειο σεξ διαρκεί 7-13 λεπτά. Συγκεκριμένα, οι ερευνητές στο Behrend College της Πενσιλβάνια ζήτησαν από πενήντα μέλη της Ένωσης για τη Θεραπεία και Έρευνα του Σεξ να καταθέσουν την προσωπική τους εμπειρία.

Στη συνέχεια φρόντισαν να συγκρίνουν τα αποτελέσματα με τα στοιχεία που είχαν αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια από τους πελάτες τους και κατέληξαν στα εξής συμπεράσματα για το πόσο πρέπει να διαρκεί το σεξ στην ιδανική περίπτωση (χωρίς τα προκαταρκτικά):
1-2 λεπτά είναι πολύ λίγα
3-7 λεπτά είναι αρκετά
7-13 λεπτά είναι το επιθυμητό
10-30 λεπτά είναι πάρα πολλά
3-13 λεπτά είναι το σύνηθες

«Η ερμηνεία που δίνει ένας άντρας ή μια γυναίκα στη σεξουαλική του/της συμπεριφορά βασίζεται σε προσωπικές πεποιθήσεις, οι οποίες διαμορφώνονται κυρίως από το άμεσο ή έμμεσο κοινωνικό περιβάλλον. Δυστυχώς, η σύγχρονη κουλτούρα έχει γεννήσει λανθασμένα στερεότυπα πάνω στο σεξ. Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ό,τι τα πλέον απαραίτητα στοιχεία για καλό σεξ είναι ένα τεράστιο πέος, οι θεαματικές στύσεις και οι ολονύκτιες σεξουαλικές επιδόσεις. Όλο αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα και τελικά προκαλεί απογοήτευση στους δύο εραστές» τόνισε ο ερευνητής.

fay’s book

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου