Saturday, 20 April, 2024

Τελειώνει η αγωνία, την Πέμπτη 24/3 κάνει πρεμιέρα πανελλαδικά το «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης» – video

Φτάνει η μέρα της πρεμιέρας του πολυανεμενόμενου φιλμ «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης» με τον Μπεν Άφλεκ ως Μπάτμαν και τον Χένρι Καβίλ και πάλι ως Σούπερμαν στην απόλυτη μάχη υπερηρώων!

Το φιλμ για το οποίο ήδη εδώ και μέρες έχουν αρχίσει οι προπωλήσεις εισιτηρίων και προκρατήσεις θέσεων, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, στην Πάτρα (πρεμιέρα την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016 σε διανομή της Tanweer), μετά το Πεκίνο, την Πόλη του Μεξικού και την Νέα Υόρκη, την Τρίτη, 22 Μαρτίου, σειρά θα είχε το Λονδίνο για να υποδεχθεί τους πρωταγωνιστές και τον σκηνοθέτη της ταινίας «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης» Ζακ Σνάιντερ, στην επίσημη, ευρωπαϊκή πρεμιέρα του φιλμ. Η πρεμιέρα στο Πεκίνο έγινε το Σάββατο 12 Μαρτίου, στην Πόλη του Μεξικού στις 19 Μαρτίου και στη Νέα Υόρκη την Κυριακή 20 Μαρτίου.

Εκτός των Χένρι Κάβιλ και Μπεν Άφλεκ, παίζουν η Έιμι Άνταμς, η εντυπωσιακή Γκαλ Γκαντότ ως Wonder Woman, o Τζέσι Άιζενμπεργκ, η Χόλι Χάντερ, ο Τζέρεμι Άιρονς, κ.α. ενώ παραγωγοί είναι οι Ντέμπορα Σνάιντερ και Τσαρλς Ρόβεν.

Ο Ζακ Σνάιντερ, σκηνοθέτης των «300» και του «Ανθρώπου από Ατσάλι», ανέλαβε το πιο φιλόδοξο μέχρι σήμερα project στην ιστορία των υπερηρώων της DC Comics, την κινηματογραφική συνάντηση των Μπάτμαν και Σούπερμαν, των πιο γνωστών και πιο δημοφιλών σούπερ ηρώων στην ιστορία των κόμικς. Ο Χένρι Κάβιλ (“Man of Steel”, “The Man from U.N.C.L.E.”) φοράει για δεύτερη φορά τη στολή του Σούπερμαν (Κλαρκ Κεντ), ενώ ο 43χρονος Μπεν Άφλεκ, βραβευμένος με Όσκαρ για το «Επιχείρηση: Argo», επωμίστηκε τον πιο απαιτητικό ρόλο της καριέρας του, αυτόν του Μπρους Γουέιν/Μπάτμαν.

Φοβούμενος ότι αν αφήσει ανεξέλεγκτο τον υπερήρωα με τις θεϊκές δυνάμεις, οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές, ο πανίσχυρος τιμωρός του Γκόθαμ Σίτι αποφασίσει να αντιμετωπίσει τον δημοφιλή, σύγχρονο σωτήρα της Μετρόπολις, τη στιγμή που ο κόσμος αναρωτιέται τι είδους ήρωα έχει πραγματικά ανάγκη. Με τον Μπάτμαν και τον Σούπερμαν σε πόλεμο μεταξύ τους, μια νέα απειλή κάνει την εμφάνισή της, θέτοντας την ανθρωπότητα σε τεράστιο κίνδυνο.

Στην ταινία οΤζέσι Αίζενμπεργκ υποδύεται τον κακό της ιστορίας Λεξ Λούθορ. Οι Έιμι Άνταμς (Λόις Λέιν), Λόρενς Φίσμπερν (Πέρι Γουάιτ) και Νταιάν Λέιν (Μάρθα Κεντ) επιστρέφουν για 2η φορά στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC μετά τον «Άνθρωπο από Ατσάλι». Δίπλα τους ο Τζέρεμι Άιρονς, ως Άλφρεντ, ο μυώδης Τζέισον Μομόα, στο ρόλο του Άρθουρ Κέρι/Άκουαμαν και η βραβευμένη με Όσκαρ, Χόλι Χάντερ («Μαθήματα πιάνου»). Το σενάριο είναι του βραβευμένου με Όσκαρ Κρις Τέριο («Επιχείρηση: Argo») και του Ντέιβιντ Σ. Γκόγιερ (τριλογία «Batman», «Άνθρωπος από Ατσάλι»).

Η απόλυτη μάχη στην ιστορία των κόμικς και του κινηματογράφου, με πρωταγωνιστές τους, Batman/Bruce Wayne, Superman/Clark Kent και Wonder Woman/Princess Diana θα κάνει λοιπόν πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 24 Μαρτίου, από την Tanweer, σε 2D και 3D ενώ στις ΗΠΑ την Παρασκευή 25 Μαρτίου με τις εμπορικές βλέψεις να είναι πολύ υψηλές.

thebest.gr

Τελειώνει η αγωνία, την Πέμπτη 24/3 κάνει πρεμιέρα πανελλαδικά το «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης»- video

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου