Thursday, 25 April, 2024

Τρέιλερ: Τζένιφερ Άνιστον και Τζούλια Ρόμπερτς μαζί για τη «Γιορτή της Μητέρας» – video

Για άλλη μια φορά, ο σκηνοθέτης του θρυλικού «Pretty Woman» Γκάρι Μάρσαλ, καταπιάνεται με ένα από τα πιο τρυφερά θέματα, και ετοιμάζεται να κάνει την καρδιά μας να χτυπήσει δυνατά με ένα ακαταμάχητο καστ που θα συμπεριλαμβάνει τα πιο ηχηρά ονόματα του Χόλιγουντ.

Στη νέα ταινία «Mother’s Day» του Γκάρι Μάρσαλ πρωταγωνιστούν η Τζένιφερ Άνιστον («Κέικ»), η Τζούλια Ρόμπερτς («Pretty Woman»), η Κέιτ Χάντσον («Πώς να Χωρίσετε σε 10 Μέρες») και ο Τζέισον Σουντέικις («Αφεντικά για Σκότωμα»).
Στην πολυετή και εξαιρετική καριέρα του ο σκηνοθέτης έχει συνεργαστεί ξανά με τους περισσότερους από τους παραπάνω ηθοποιούς. Με την Άνιστον δούλεψε στο «Οικογένεια Μίλερ» και στο «Αφεντικά για Σκότωμα» (μαζί με τον Τζέισον Σουντέικις). Με την Ρόμπερτς έκανε την μεγάλη επιτυχία «Pretty Woman», την ταινία-ορόσημο για την καριέρα της, που την έφερε μέχρι τα Όσκαρ, αλλά και το «Η Νύφη το ‘Σκασε» που σάρωσε τα ταμεία φέρνοντας κοντά και πάλι το αγαπημένο κινηματογραφικό ζευγάρι Τζούλια Ρόμπερτς-Ρίτσαρντ Γκιρ.

Το «Mother’s Day» έχει προγραμματιστεί για τις 29 Απριλίου, μία εβδομάδα πριν την ημέρα της Γιορτής της Μητέρας του 2016.

Το πιθανότερο είναι πως η ταινία του Μάρσαλ θα συμπεριλαμβάνει διαφορετικές ιστορίες που θα μπλέκονται η μία στην άλλη (όπως είχε κάνει άλλωστε και στα «Valentine’s Day» και «New Year’s Eve»), και φυσικά το κεντρικό θέμα της θα είναι η συγκεκριμένη γιορτή.

Ανυπομονούμε!

life.gr

Τρέιλερ: Τζένιφερ Άνιστον και Τζούλια Ρόμπερτς μαζί για τη «Γιορτή της Μητέρας»

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου