Wednesday, 24 April, 2024

Τροχοβίλα: Το εξοχικό των ονείρων σου

Μήπως έχεις κάποιο οικόπεδο με υπέροχη θέα στη θάλασσα; Μήπως έχεις ένα κτήμα μες στο πράσινο, κοντά στο χωριό του παππού

και της γιαγιάς σου; Μήπως κληρονόμησες από εκεί που δεν το περίμενες μία έκταση, κάπου έξω από την πόλη και δεν ξέρεις τι να την κάνεις; Μήπως σου βρίσκεται ένα στρέμμα ή και περισσότερα; Λίγα τετραγωνικά γης ή και περισσότερα που όμως παραμένουν ανεκμετάλλευτα, διότι δεν μπορούν να καλλιεργηθούν;

Αν έχεις κάτι από όλα αυτά, τότε ξεκίνα να το συνειδητοποιείς. Έχεις εξοχικό. Έχεις την εξοχική κατοικία των ονείρων σου! Πώς; Απλούστατα. Αγοράζοντας μία τροχοβίλα!

Η τροχοβίλα αποτελεί το εξοχικό των ονείρων σου και αυτό, γιατί μία τροχοβίλα τα έχει όλα.

Χαμηλή τιμή: Η αγορά μίας τροχοβίλας, ούτε κατά διάνοια δεν συγκρίνεται ως έξοδο, με το χτίσιμο ή την αγορά ενός σπιτιού. Από την άλλη, ακόμα και αν συγκριθεί με την ενοικίαση κάποιας εξοχικής κατοικίας, η τροχοβίλα πάλι βγαίνει νικήτρια, αφού το έξοδό της γίνεται άπαξ και αφορά σε ιδιοκτησία σου και όχι σε χρήματα που θα χαθούν σε «νοίκια».

Ευκολία: Η αγορά μίας τροχοβίλας, είναι μια εύκολη διαδικασία. Δεν θα χάσεις χρόνο, όπως θα έχανες αν έχτιζες ένα εξοχικό σπίτι. Δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψεις ξανά και ξανά στο νησί για να βρεις το σπίτι που θα νοικιάσεις τελικά για το καλοκαίρι. Αυτό που θα κάνεις είναι μόνον, να πας στην έκθεση με τις τροχοβίλες, να συζητήσεις με τον αρμόδιο που θα σε συμβουλέψει και θα σε καθοδηγήσει σύμφωνα με τις ανάγκες και τα οικονομικά σου και μαζί, να καταλήξετε στην κατάλληλη αγορά. Στην αγορά της κατάλληλης για σένα τροχοβίλας. Είτε καινούργιας, είτε μεταχειρισμένης.

Ταχύτητα: Η παράδοση της τροχοβίλας σου δεν θα αργήσει. Σαφώς εξαρτάται από το μοντέλο που θα επιλέξεις και από τη διαθεσιμότητά του, αλλά σε γενικές γραμμές, δεν θα περιμένεις πολύ για να χαρείς το εξοχικό σου. Επιπλέον, από τη στιγμή που θα σου παραδοθεί, θα στηθεί άμεσα στο οικόπεδό σου από ειδικά επιλεγμένους τεχνικούς που γνωρίζουν πολύ καλά τη δουλειά τους. Γνωρίζουν πώς να τοποθετήσουν με ασφάλεια την τροχοβίλα σου.

Με το κλειδί στο χέρι: Σε όλα τα παραπάνω να προσθέσουμε και κάτι τελευταίο που όμως δεν είναι καθόλου αμελητέο. Η τροχοβίλα που θα σου παραδοθεί, θα είναι έτοιμη για να τη ζήσεις. Έτοιμη για να μπεις μέσα και να την κατοικήσεις. Έχει ήδη τις συσκευές κουζίνας και τα είδη υγιεινής που απαιτούνται για το μπάνιο, έχει τα κρεβάτια, τα ντουλάπια και τα καθιστικά που χρειάζεσαι, έχει ακόμα και τα μαξιλάρια! Το ότι θα φτάσεις στο καινούργιο σου εξοχικό και θα το βρεις έτοιμο και όμορφα διακοσμημένο να σε περιμένει, είναι σαφώς ανεκτίμητο.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου