Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/2 έως 7/2

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/2 έως 7/2

ΚΡΙΟΣ: Αυτή η Πανσέληνος σε επαναφέρει σε ερωτική διάθεση καθώς πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα που, μεταξύ άλλων, σχετίζεται και με τους έρωτές σου. Η σύνοδος της Σελήνης με το Δία και το τρίγωνό της με τον Ουρανό δεν αποκλείει ένα μεγάλο, πιθανώς κεραυνοβόλο, έρωτα. Πάντως, φαίνεται ότι το πάθος θα είναι κυρίαρχο, η διάθεση για έντονες εμπειρίες και περιπέτειες μεγάλη ενώ η τάση σου να ταράξεις τα λιμνάζοντα ύδατα μόνο καλό θα κάνει στη σχέση σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Η προσοχή σου θα είναι στραμμένη στη δουλειά και όχι στις απολαύσεις αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο, οι ισορροπίες θα συντηρηθούν καθώς η Αφροδίτη από τους Ιχθύες ρίχνει τη ρομαντική της μαγική χρυσόσκονη στο ζώδιό σου. Ωστόσο, επειδή η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα είναι αρκετά επικίνδυνη καθώς ενέχει τα στοιχεία της απάτης, της αυταπάτης, της ωραιοποίησης, κράτα μικρό καλάθι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα με τη Σελήνη να σχηματίζει σύνοδο με τον Δία και τρίγωνο με τον Ουρανό, είναι αρκετά ενθαρρυντική για τους έρωτές σου καθώς υπόσχεται παιχνίδι, γνωριμίες, ταξίδια και -το καλύτερο- ερωτικά παιχνίδια σε ταξίδια! Σε κάθε περίπτωση, αυξάνεται η περιρρέουσα ατμόσφαιρά σου γι αυτό και θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να ασκήσεις το αγαπημένο σου σπορ: το φλερτ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, ογδόου – δευτέρου οίκου της ηλιακής σου οικοθεσίας, θα βγάλει στην επιφάνεια το πάθος αντάμα με τα παράπονα και τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό θα ήταν να εκτονώνεις την όποια ένταση στην κρεβατοκάμαρα. Από την άλλη η Αφροδίτη που βρίσκεται στον ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον των Ιχθύων, σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα και σε κάνει πιο ευάλωτο/η συναισθηματικά και πιθανόν πιο επιρρεπή στις ωραιοποιήσεις και αυταπάτες.

ΛΕΩΝ: Η Πανσέληνος πραγματοποιείται την Τετάρτη, μόλις θα έχει μπει η μέρα, στον άξονά σου με τη Σελήνη στο ζώδιό σου και σχηματίζει σύνοδο με τον Δία και τρίγωνο με τον Ουρανό, χαρίζοντάς σου τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Παράλληλα, ο Ερμής κινείται ανάδρομα στο ζώδιο των σχέσεών σου, τον Υδροχόο. Αν συνδυάσουμε όλες αυτές τις αστρολογικές συγκυρίες, όλα είναι πιθανά: κεραυνοβόλος έρωτας στο φεγγαρόφωτο, καινούργια γνωριμία, πιο σοβαρή αντιμετώπιση της σχέσης, επιστροφή ατόμου του παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα, γεγονός που είναι επικίνδυνο, ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Τώρα είσαι επιρρεπής στις ωραιοποιήσεις, στις απάτες και στις αυταπάτες. Καλά θα κάνεις να κρατάς μικρό καλάθι για να μην πέσεις από τα σύννεφα αργότερα.

ΖΥΓΟΣ: Η Πανσέληνος του άξονα Υδροχόου – Λέοντα φωτίζει τους τομείς των ερώτων και των φιλιών σου της ηλιακής σου οικοθεσίας. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία και το τρίγωνό της με τον Ουρανό ενέχουν το στοιχείο της έκπληξης, ευχάριστης ή δυσάρεστης. Παράλληλα, ο Ερμής που κινείται ανάδρομα στον Υδροχόο, δεν αποκλείει τις επιστροφές ερώτων του παρελθόντος που θα διεκδικήσουν την πρότερη θέση τους στην καρδιά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στους Ιχθύες σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα και δημιουργεί μια μαγική μεν, ομιχλώδη δε ατμόσφαιρα στον αισθηματικό σου τομέα. Ο ρομαντισμός, η αμετροέπεια –προϊόν πάθους και έρωτα- οι υποσχέσεις, ευνοούνται και εγγυώνται απολαύσεις. Ωστόσο, ιδιαίτερα εσύ που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, να προσέχεις γιατί δεν αποκλείεται να μπεις στη ζώνη του λυκόφωτος λόγω της τάσης σου να αυταπατάσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυτή η εβδομάδα στιγματίζεται από την Πανσέληνο στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα που είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για το ζώδιό σου. Επί πλέον η Σελήνη σχηματίζει αρκετά ενθουσιώδεις όψεις για τις ερωτικές σου υποθέσεις: τρίγωνο με τον Ουρανό (που βρίσκεται στον οίκο των ερώτων σου) και σύνοδο με τον κυβερνήτη σου Δία. Φαίνεται ότι εκτός από τις διασκεδάσεις, αναμένονται και οι κεραυνοβόλοι έρωτες και οι συναρπαστικές περιπέτειες και οι αναζωπυρώσεις παθών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο αισθηματικός τομέας μπαίνει σε δεύτερη προτεραιότητα αυτή την εβδομάδα καθώς αναγκάζεσαι να εστιαστείς σε πιο πρακτικά θέματα. Κάποιες ελπίδες για ερωτική ατμόσφαιρα μας δίνει η Αφροδίτη από το ευνοϊκό περιβάλλον των Ιχθύων αλλά θέλει προσοχή, ιδιαίτερα στην αρχή της εβδομάδας που πραγματοποιεί σύνοδο με τον Ποσειδώνα, όψη που ενέχει τους κινδύνους της ωραιοποίησης, της απάτης, της αυταπάτης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τις πρώτες ώρες της Τετάρτης πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονά σου και σε εξωθεί στο να εστιαστείς στις σχέσεις σου και δη τις ερωτικές. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον κυβερνήτη του ζωδίου σου Ουρανό και η σύνοδός της με τον Δία είναι οι όψεις που αυξάνουν τις πιθανότητες για κεραυνοβόλους έρωτες και συναρπαστικές περιπέτειες ενώ υπόσχονται ανανεωτικές καταστάσεις στους δεσμευμένους.

ΙΧΘΥΕΣ: Η εβδομάδα αρχίζει με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου. Η ατμόσφαιρα ξεχειλίζει από ρομαντισμό και ευαισθησία. Η αμετροέπεια –προϊόν έρωτα, υπέρμετρου ρομαντισμού και της διάθεσης να βιώσεις εικόνες μυθιστορημάτων- είναι δεδομένη. Ωστόσο, όλα αυτά χρήζουν της προσοχής σου γιατί ενέχουν τους κινδύνους της ωραιοποίησης, της απάτης και της αυταπάτης.

Πηγή: www.astrology.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου