Saturday, 20 April, 2024

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 19/1 έως 25/1

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 19/1 έως 25/1

ΚΡΙΟΣ: Η αντίθεση Αφροδίτης – Δία στον άξονα των ερώτων και των φιλιών σου ενέχει το στοιχείο της υπερβολής αλλά μιλάμε για υπερβολή στα φλερτ, στη διασκέδαση, στη δημιουργικότητα. Η είσοδος του Ηλίου στον Υδροχόο ρίχνει ακόμη περισσότερο φως στα αισθηματικά σου ενώ ο Ερμής που ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ίδιο περιβάλλον, σε βάζει στη διαδικασία να αφουγκραστείς τα τεκταινόμενα και να μάθεις από τα λάθη σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι δουλειές σου σε αποσπούν από τους έρωτες αυτή την περίοδο. Τώρα πρέπει να προσέχεις γιατί είναι πιθανό να ωραιοποιήσεις κάποιες καταστάσεις ή απλά να μην αξιολογήσεις τη σοβαρότητά τους και να πέσεις από τα σύννεφα όταν θα είναι αργά. Ευτυχώς, από τη φύση σου, είσαι αρκετά επιφυλακτικός/η και δεν πέφτεις εύκολα σε «παγίδες».

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο είναι αρκετά καλή για τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Αν συνυπολογίσουμε ότι στο ίδιο περιβάλλον, την ίδια μέρα αρχίζει και η ανάδρομη πορεία του Ερμή, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι τα φλερτ, η διασκέδαση και, γενικότερα, η χαρά δεν θα σου λείψει και ίσως σου προσφερθεί από άτομο του παρελθόντος σου. Κι αν βάλουμε και την Αφροδίτη στις ερμηνείες και την αντίθεσή της με τον Δία, τότε δεν θα ήταν υπερβολή να θεωρήσουμε πιθανή την ερωτική γνωριμία σε κάποιο ταξίδι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο σου, όπου από την Τρίτη θα κινείται ανάδρομα ο Ερμής και βρίσκεται η Αφροδίτη. Το συγκεκριμένο περιβάλλον σχετίζεται με τη σεξουαλική σου διάθεση που θα είναι έντονη και θα σε βάζει στο παιχνίδι. Από την άλλη η σύνοδος του Άρη και του Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί ένα κλίμα ρομαντισμού, το οποίο, ωστόσο, είναι λίγο επικίνδυνο γιατί πλαισιώνεται από τάσεις αυταπάτης.

ΛΕΩΝ: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται την Τρίτη στον Υδροχόο, το ζώδιο των σχέσεών σου, όπου την ίδια μέρα αρχίζει την ανάδρομη πορεία του ο Ερμής και βρίσκεται η Αφροδίτη. Το βέβαιο είναι ότι θα ταραχθούν τα λιμνάζοντα ύδατα είτε επειδή θα φυσήξει αέρας ανανέωσης στη σχέση σου είτε λόγω της επιστροφής ατόμου από το παρελθόν σου είτε λόγω πολλών φλερτ και αναλόγων επιβεβαιώσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Άρης και ο Ποσειδώνας βρίσκονται σε σύνοδο στους Ιχθύες, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση. Δεν αποκλείονται οι ωραιοποιήσεις, οι απάτες, οι αυταπάτες, οι κολακευτικές καταστάσεις, οι εντάσεις. Ωστόσο, αν ο χάρτης σου το επιτρέπει, είναι πιθανά τα φλερτ, οι παραμυθένιοι έρωτες και οι έντονες εμπειρίες. Χρησιμοποίησε την ευθυκρισία σου για να μην πέσεις από τα σύννεφα, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, προκειμένου να αποφύγεις την όποια απότομη προσγείωση.

ΖΥΓΟΣ: Με Αφροδίτη και Νέα Σελήνη στο περιβάλλον των ερώτων σου, τον Υδροχόο, αναμένονται κάποιες εξελίξεις. Προσοχής χρήζει το γεγονός ότι ο Ερμής θα είναι από την Τρίτη ανάδρομος στο ίδιο περιβάλλον. Το βέβαιο είναι ότι όλο και κάτι θα υπάρξει που θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα, θα ευχαριστηθείς το φλερτ, δεν αποκλείονται οι καινούργιες γνωριμίες ενώ είναι πολύ πιθανές και οι επιστροφές ερώτων του παρελθόντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σύνοδος Άρη – Ποσειδώνα στο ζώδιο των ερώτων σου δεν αποκλείει τους ρομαντικούς έρωτες αλλά ούτε και τις αυταπάτες. Μπορεί να φλερτάρεις αλλά και να πέσεις θύματα κολάκων, μπορεί να ζήσεις ωραίες περιπέτειες αλλά και να παρεξηγηθείς. Για να αποφύγεις τους σκοπέλους πρέπει να μην αφήσεις τις συναισθηματικές σου υπερχειλίσεις να σε παρασύρουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η αντίθεση Αφροδίτης – Δία και η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο είναι θετικοί αστρολογικοί παράγοντες για τα αισθηματικά σου. Ωστόσο, ο Ερμής που θα κινείται ανάδρομα στο ίδιο περιβάλλον, εγκυμονεί ανατροπές και κακή συνεννόηση ή παρεξηγήσεις. Καλό θα ήταν να μην πάρεις τώρα αποφάσεις που θα μπορούσαν να επηρεάσουν το μέλλον σου. Αν είσαι ένα «άτακτο» πλάσμα, είναι εύκολο να διεκδικήσεις από τη ζωή εμπειρίες μεγάλης έντασης αλλά μικρής διάρκειας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το βάρος των ημερών πέφτει στις δουλειές και στις οικονομικές σου υποθέσεις. Καλό θα ήταν να προσέχεις τις κινήσεις σου γιατί δέχεσαι το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα κι αν γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, μπορεί να προσβάλλει τον χάρτη σου και να υπάρξουν προβλήματα. Αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, μην αφήνεις τον εγωισμό σου να σε βάζει στη διαδικασία να κάνεις στο ταίρι σου αυτά που δεν θα ήθελες να σου κάνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Τρίτη στο ζώδιό σου σε συνδυασμό με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή, σου δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στους έρωτες. Με την αντίθεση Αφροδίτης – Δία, καλό θα ήταν να αποφύγεις τις υπερβολές, ιδιαίτερα την αμετροέπεια που μπορεί να σε εξωθήσει να πεις πράγματα που δεν θα μπορείς να υποστηρίξεις αργότερα. Με τον ανάδρομο Ερμή, επίσης, δεν αποκλείονται οι παρεξηγήσεις αλλά και οι επιστροφές σχέσεων του παρελθόντος. Πάντως, το βέβαιο είναι ότι δεν θα βαρεθείς.

ΙΧΘΥΕΣ: Η σύνοδος του Άρη και του Ποσειδώνα στο ζώδιό σου μπορεί να σου προκαλέσει στεναχώρια γι αυτό να έχεις τα μάτια σου ανοικτά, να βλέπεις την πραγματικότητα και όχι αυτό που θα ήθελες να δεις και να σκέφτεσαι πριν απαντήσεις. Αν παρασυρθείς στη δίνη του έρωτα μπορεί να χάσεις το μέτρο και να πέσεις θύμα αυταπάτης ή απάτης. Αν βάζεις τη λογική στο παιχνίδι, μπορεί να βιώσεις τον ρομαντισμό χωρίς να πέσεις από τα σύννεφα.

Πηγή: www.astrology.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου