Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από από 8/2 έως 15/2

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από από 8/2 έως 15/2

ΚΡΙΟΣ: Σε πιάνει η αποκριάτικη διάθεση κι αν δεν σε πιάνει, φρόντισε να σε πιάσει για να βγεις λίγο από την κακοδιαθεσία σου. Θα νιώθεις την ανάγκη για έντονες εμπειρίες, για χαρές και πανηγύρια. Ο συνδυασμός του Ήλιου από τον Υδροχόο, του Δία από τον Λέοντα και του Ουρανού στο ζώδιό σου δεν αποκλείει ένα μεγάλο, πιθανώς κεραυνοβόλο, έρωτα. Από την άλλη, η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη στους Ιχθύες «μιλάει» για μυστικούς έρωτες…

 ΤΑΥΡΟΣ: Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη από τους Ιχθύες είναι ευνοϊκή προς το ζώδιό σου καθώς δεν αποκλείει τις καινούργιες γνωριμίες, την βελτίωση της επικοινωνίας στη σχέση σου αλλά και την προαγωγή μιας φιλίας σου σε έρωτα. Ωστόσο, από την άλλη θα είσαι πιεσμένος/η, γεγονός που μπορεί να σε κάνει εύκολα «ταύρο εν υαλοπωλείω» γι αυτό φρόντισε να έχεις αυτοέλεγχο.

 ΔΙΔΥΜΟΙ: Το βάρος αυτών των ημερών πέφτει στα πρακτικά σας θέματα. Το ευχάριστο είναι ότι ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Υδροχόο σε συνδυασμό με τον Δία από τον Λέοντα και τον Ουρανό από τον Κριό δεν σας αφήνουν χωρίς παιχνίδια, φλερτ, γνωριμίες. Από εσάς εξαρτάται πόσο θέλετε να αφοσιωθείτε στον έρωτα και με ποιον τρόπο.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σύνοδος του Άρη με την Αφροδίτη στους Ιχθύες, ζώδιο ευνοϊκό προς το δικό σου, σε πριμοδοτεί στον έρωτα καθώς υπόσχεται καινούργιες γνωριμίες, ανανεωτικές καταστάσεις, διασκέδαση, όμορφες στιγμές που, ιδανικά, μπορεί να βιώσεις σε ταξίδια. Ωστόσο, η έκβαση της σχέσης σου εξαρτάται από τον προσωπικό σου χάρτη καθώς μπορεί να δέχεσαι απειλητικά τις επιδράσεις του Πλούτωνα και του Ουρανού.

 ΛΕΩΝ: Με τον Ήλιο και τον Ερμή (ανάδρομο μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης) στον Υδροχόο, τον Ουρανό στον Κριό και τον Δία στο ζώδιό σου, όλα είναι πιθανά: κεραυνοβόλοι έρωτες, προτάσεις γάμων, αναζωπύρωση των παθών, χαρές, πανηγύρια, επιπολαιότητες και πολύ σοβαρές κινήσεις. Αναλογίσου τι ακριβώς θέλεις και κάνε το καλύτερο δυνατόν για να το διεκδικήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο των σχέσεών σου, τους Ιχθύες, δημιουργεί μια άκρως ερωτική και ανανεωτική ατμόσφαιρα, συμβατή με το αποκριάτικο κλίμα. Σαφώς πιο ευνοημένος/η είσαι εσύ που γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου καθώς έχεις περισσότερες ελπίδες για απολαύσεις και επιβεβαιώσεις.

 ΖΥΓΟΣ: Ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Υδροχόο, ο Δίας από τον Λέοντα και ο Κρόνος από τον Τοξότη σε ευνοούν και συμβάλουν στη δημιουργία θετικής ατμόσφαιρας ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου. Επίσης, ευνοούν τα φλερτ, τις καινούργιες περιπέτειες και τις ερωτικές γνωριμίες. Αξιοποίησε τις περιστάσεις για να απολαύσεις τις ερωτικές χαρές.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σύνοδος των μαέστρων του έρωτα, της Αφροδίτης και του Άρη στους Ιχθύες, το ζώδιο των ερώτων σου, είναι ότι καλύτερο καθώς αυτή την εβδομάδα το πεδίο θα είναι ελεύθερο για να φλερτάρεις, να χαρείς, να ανταλλάξεις ματιές μέσα από τις μάσκες, να διασκεδάσεις, να παίξεις με όποιον τρόπο θέλεις. Πιο ευνοημένος/η είσαι εσύ που γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

 ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Υδροχόο, ο Δίας από τον Λέοντα και ο Ουρανός από τον Κριό ανάβουν τα αίματα στην ερωτική σου ζωή και εγγυώνται ότι δεν θα βαρεθείς. Φαίνεται ότι τώρα θα χαρείς το καρναβαλικό κλίμα, θα διασκεδάσεις, θα απολαύσεις ανανεωτικές καταστάσεις ενώ δεν αποκλείονται οι κεραυνοβόλοι έρωτες ή οι συναρπαστικές περιπέτειες. Ωστόσο, αν έχεις γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου, επηρεάζεσαι από τον Κρόνο που σημαίνει ότι η σχέση σου θα περάσει από δοκιμασίες και θα αντέξει αν στηρίζεται σε γερές βάσεις.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα στους Ιχθύες, ζώδιο που σε ευνοεί καθώς υπόσχεται ευχάριστες στιγμές με διασκέδαση, καινούργιες γνωριμίες, φλερτάκι. Κι όλα αυτά μπορεί να συμβούν σε ταξίδι. Ωστόσο, να θυμάσαι ότι αυτές οι συγκυρίες δεν είναι η πανάκεια για τη σχέση σου. Αυτή πρέπει να τη χτίσεις με υπομονή και κατανόηση, ιδιαίτερα αν τελευταία είχε υποστεί τριγμούς.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι πλανητικές συγκυρίες (ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου μέχρι την Τετάρτη, Ήλιος στο ζώδιό σου, Ουρανός στον Κριό και Δίας στον Λέοντα) σε εξωθούν στο να εστιαστείς στις σχέσεις σου καθώς όλα παίζονται: κεραυνοβόλοι έρωτες, ανανεώσεις όρκων, προτάσεις γάμων, αναθεωρήσεις σχέσεων και συμπεριφορών, παρεξηγήσεις, έλξη, καινούργιες γνωριμίες . Από τον προσωπικό σου χάρτη θα εξαρτηθεί τι ακριβώς θα συμβεί.

ΙΧΘΥΕΣ: Η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται στο ζώδιό σου και σχηματίζουν όψη συνόδου που σε βάζει στην πρίζα να αποζητάς τις απολαύσεις, να θέλεις να ικανοποιήσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Η συγκεκριμένη όψη θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες για να διεκδικήσεις την ευχαρίστησή σου, ιδιαίτερα αν γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Πηγή:www.astrology.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου