Wednesday, 24 April, 2024

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 22/2 έως 28/2

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 22/2 έως 28/2

ΚΡΙΟΣ: Με τη σύνοδο της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιό σου, θα νιώθεις την ανάγκη για έντονες εμπειρίες, για χαρές και πανηγύρια. Ο συνδυασμός αυτής της συνόδου σε τρίγωνο με τον Κρόνο, με τον Δία από τον Λέοντα και τον Ουρανό στο ζώδιό σου δεν αποκλείει ένα μεγάλο, πιθανώς κεραυνοβόλο έρωτα, ανανεώσεις όρκων αλλά και σοβαρές προτάσεις, ιδιαίτερα για εσένα που είσαι γεννημένος/η στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Ωστόσο, καλό θα ήταν να έχεις αυτοέλεγχο και να μην κάνεις στο ταίρι σου αυτά που δεν θα ήθελες να κάνουν σε εσένα.

ΤΑΥΡΟΣ: Αυτή την εβδομάδα θα είσαι εστιασμένος/η σε άλλα θέματα, πιο πρακτικά, και θα βάζεις σε δεύτερη μοίρα τα ερωτικά σου. Οι ισορροπίες θα συντηρηθούν μετά βίας, αρκεί να κρατάς την ψυχραιμία σου και να μην μετατρέπεσαι σε ταύρο εν υαλοπωλείω, ξεσπώντας τα νεύρα σου προς αυτούς που αγαπάς και νιώθεις ότι θα σε συγχωρέσουν. Ένας κρυφός έρωτας μπορεί να σου κλέψει τα μυαλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυτή η εβδομάδα στιγματίζεται από τη σύνοδο της Αφροδίτης και του Άρη στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Κριού. Σε συνδυασμό με τον Ουρανό, με τον Δία από τον Λέοντα αλλά και τον Κρόνο από τον Τοξότη που σε βάζει στη διαδικασία να σοβαρεύεσαι και να αναλαμβάνεις ευθύνες για τη σχέση σου, φαίνεται ότι θα απολαύσεις το παιχνίδι, θα κάνεις γνωριμίες, ταξίδια και -το καλύτερό σου- ερωτικά παιχνίδια σε ταξίδια! Ωστόσο, ο συνδυασμός του Κρόνου από τον Τοξότη με τη σύνοδο Ηλίου – Ποσειδώνα, είναι λίαν επικίνδυνος για εσένα που γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με τον Άρη και την Αφροδίτη από τον Κριό, να βγάζουν στην επιφάνεια με τον πιο επιθετικό τρόπο όλα τα προβλήματα, θα σε ζώνουν τα φίδια καθώς θα νιώθεις ανασφαλής, θα ζητάς από το ταίρι σου περισσότερα απ’ όσα αντέχει ή θέλει να δώσει και θα προκαλείς ανταγωνιστικές καταστάσεις. Από την άλλη, η σύνοδος του Ηλίου και του Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να σε ανεβάσει στα σύννεφα αλλά να μην σε αφήνει να δεις ξεκάθαρα τα πράγματα με τον κίνδυνο να προσγειωθείς ανώμαλα αργότερα.

ΛΕΩΝ:  Η σύνοδος του Άρη και της Αφροδίτης από τον Κριό, το τρίγωνό τους με τον Κρόνο, ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σου σε τρίγωνο με τον Ουρανό είναι οι υπέροχες όψεις που δέχεται το ζώδιό σου και τα κάνουν όλα πιθανά: κεραυνοβόλοι έρωτες, συσφίξεις σχέσεων, προτάσεις γάμων, παιχνίδια, σοβαρές αποφάσεις. Αναλογίσου, χωρίς επιπολαιότητες, τι ακριβώς θέλεις και πράξε ότι είναι δυνατόν για να έχεις μία σχέση που να σε προάγει.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τη σύνοδο του Ηλίου και του Ποσειδώνα στο ζώδιο των σχέσεών σου, τους Ιχθύες, στην καλύτερη περίπτωση αυτή η εβδομάδα προσφέρεται για τη συντήρηση των ισορροπιών. Η φυσική σου ροπή θα είναι να αφήνεσαι στο συναίσθημα, να ωραιοποιείς τις καταστάσεις, να αφήνεις τη λογική σου να καταλύεται και να είσαι έτοιμος/η να παίξεις το ρόλο του θύματος σε ένα δράμα που θα το βιώσεις αφού θα έχουν περάσει αυτές οι όψεις. Με λίγη προσπάθεια και αυτοσυγκράτηση, μπορεί να διασωθείς από τον ίδιο σου τον εαυτό…

ΖΥΓΟΣ: Αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, η σύνοδος του Άρη και της Αφροδίτης από τον Κριό, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου, σε τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη, είναι οι όψεις που συμβάλουν στη δημιουργία θετικής ατμόσφαιρας. Αξιοποίησε τις περιστάσεις για να απολαύσεις τις ερωτικές χαρές και να ενδώσεις στο αγαπημένο σου σπορ: την ερωτική περιπέτεια και το φλερτ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σύνοδος του Ήλιου και του Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, το ζώδιο των ερώτων σου, ναι μεν σε συνδέει με τα άτομα που σε βάζουν σε ρομαντικές, αισθησιακές στιγμές ή φαντασιώσεις αλλά, εγκυμονεί πολλούς κινδύνους. Αν έχεις γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου να είσαι πολύ προσεκτικός/η γιατί δεν αποκλείεται να μπεις στη ζώνη του λυκόφωτος λόγω της τάσης σου να αυταπατάσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη στον Κριό, καθώς επίσης και το τρίγωνο του Δία από τον Λέοντα με τον Ουρανό από τον Κριό, είναι οι όψεις που μπορεί να μετατρέψουν την ερωτική σου ζωή σε βεγγαλικό. Η διασκέδαση δεν αποκλείεται να πλαισιωθεί από ανανεωτικές καταστάσεις ή από κεραυνοβόλους έρωτες ή από συναρπαστικές περιπέτειες. Ωστόσο, αν είσαι γεννημένος/η στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου, επηρεάζεσαι από τον Κρόνο γι αυτό πρέπει να προσέχεις και να κάνεις υπεύθυνες και σοβαρές επιλογές.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το δίδυμο του έρωτα, Άρης και Αφροδίτη, βρίσκεται στον Κριό σε τρίγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στο δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι. Τώρα δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειές σου, θαμμένα αρνητικά συναισθήματα και παράπονα που μπορεί να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα, ξεσπάσματα, ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Να θυμάσαι ότι καλό θα ήταν να σκέφτεσαι καλά πριν αρχίσεις τις διεκδικήσεις γιατί μπορεί να μην ευθύνεται το ταίρι σου για τις δικές σου ανασφάλειες.

ΥΔΡΟΧΟΟ: Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη στο ευνοϊκό περιβάλλον του Κριού σε τρίγωνο με τον Κρόνο από το επίσης ευνοϊκό ζώδιο του Τοξότη και το τρίγωνο του Δία από τον Λέοντα, το ζώδιο των σχέσεών σου, με τον Ουρανό, είναι οι όψεις που σε πριμοδοτούν και τα κάνουν όλα πιθανά: κεραυνοβόλοι έρωτες, συναρπαστικές περιπέτειες, προτάσεις γάμων, ανάληψη ευθυνών, ανανεώσεις όρκων, κλπ…

ΙΧΘΥΕΣ: Η σύνοδος του Ηλίου και του Ποσειδώνα στο ζώδιό σου θα σε βάζει στην πρίζα να αποζητάς τις απολαύσεις και θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα της αισθηματικής σου ζωής, με ότι συνεπάγεται κάτι τέτοιο, θετικό ή αρνητικό. Αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου να είσαι πιο προσεκτικός/η γιατί μπορεί να πέσεις από τα σύννεφα καθώς θα έχεις την τάση να ωραιοποιείς τις καταστάσεις, να πιστεύεις το κάθε τι χωρίς να επιστρατεύεις τη λογική σου, να αυταπατάσαι.

Πηγή: www.astrology.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου