Thursday, 28 March, 2024

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 31/8 έως 6/9

ΚΡΙΟΣ: Αρκετά δυναμική σε βρίσκει η εβδομάδα αυτή. Με την ενεργητικότητα και τη θέλησή σου θα καταφέρεις πολλά. Θα νιώσεις την ανάγκη να ρισκάρεις για να πετύχεις. Αρκετά σημαντικές θα είναι αυτές οι ημέρες, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα ερωτικά σου. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι κόποι που έκανες το προηγούμενο διάστημα αυτήν την εβδομάδα θα αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου και ιδιαίτερα στο τέλος της εβδομάδας που η κυβερνήτης σου Αφροδίτη θα επανέλθει σε ορθή πορεία στο Λέοντα για αυτό δεν έχεις λόγους να φοβάσαι τίποτα. Οι βάσεις που έχεις βάλει σε κάποια ζητήματα, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου, είναι γερές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά πιεστική για εσένα. Θα χρειαστεί να κοπιάσεις για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου στο χώρο της δουλειά σου. Δείξε δυναμισμό. Προβλήματα από το παρελθόν πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους. Θα χρειαστεί να προγραμματιστείς καλύτερα για να ανταπεξέλθεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καλά θα κάνεις αυτήν την εβδομάδα να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για κάποια πράγματα. Χειρίσου τις καταστάσεις με διπλωματία και ψυχραιμία. Απόφυγε τις παρορμητικές κινήσεις και μην παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου εν βρασμώ ψυχής. Θα πρέπει να είσαι υπομονετική για να μην έχεις προβλήματα.

ΛΕΩΝ: Θα πρέπει να σκεφτείς μερικά πράγματα με σοβαρότητα και προσοχή. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις στα επαγγελματικά σου αν δεν είσαι σίγουρη τόσο γι’ αυτό που θέλεις όσο και για τις συνθήκες που θα δημιουργηθούν. Απόφυγε να επηρεαστείς από τρίτους. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου για να κάνεις ένα νέο, δυναμικό ξεκίνημα από την Κυριακή και μετά, που η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από το ζώδιό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με το δυναμισμό που θα σε διακρίνει κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου, είτε αυτοί είναι επαγγελματικοί είτε προσωπικοί. Την Τετάρτη, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από τις πλανητικές όψεις, μην πιέσεις πρόσωπα και καταστάσεις. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου και στάσου στο πλευρό τους, αν σε χρειαστούν.

ΖΥΓΟΣ: Υπάρχει πιθανότητα κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας με την Αφροδίτη να παραμένει για τελευταίες ημέρες σε ανάδρομη πορεία από το ζώδιο του Λέοντα, να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα τόσο στις επαγγελματικές, όσο και στις αισθηματικές σου σχέσεις. Σκέψου καλά τις κινήσεις σου, αποφεύγοντας τις υπερβολές. Είναι σημαντικό για εσένα να προγραμματίσεις όσο καλύτερα μπορείς τα μελλοντικά σου βήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολλά είναι τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν μέσα σε αυτήν την εβδομάδα, με την Αφροδίτη να κινείται σε ανάδρομη πορεία μέχρι την Κυριακή. Μερικές ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν καλό θα είναι να τις αξιοποιήσεις στο μέγιστο βαθμό. Συγκεντρώσου στους στόχους σου τους οποίους θα μπορέσεις να τους υλοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο αν κινηθείς έξυπνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι πιθανό κατά τη διάρκεια της εβδομάδας να αντιμετωπίσεις ορισμένες δυσκολίες. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πολλές και μπορείς να τα καταφέρεις με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τον κυβερνήτη σου, που κινείται στην Παρθένο. Όμως θα χρειαστεί σε κάποια πράγματα να είσαι πιο συγκεκριμένη προκειμένου να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις με τρίτα άτομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα είναι πολλά. Ο χρόνος σου θα είναι περιορισμένος σημαντικά και εσύ θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί είναι πιθανό να οδηγηθείς σε λάθη. Σκέψου καλά τις κινήσεις σου και μην κάνεις τίποτα εν βρασμώ ψυχής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Την εβδομάδα αυτή θα έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις τις δυνατότητές σου και να αναδείξεις τον εαυτό σου. Είναι καλό να προωθήσεις τις ιδέες σου με κάθε δυνατό τρόπο. Κάνε πράγματα που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις στις αλλαγές που επιθυμείς εδώ και καιρό. Οι δικοί σου άνθρωποι και η οικογένειά σου θα σε στηρίξουν πολύ.

ΙΧΘΕΙΣ: Πολλές θα είναι οι συζητήσεις που θα έχεις στα επαγγελματικά σου την εβδομάδα αυτή. Όμως θα χρειαστεί να είσαι ιδιαιτέρως προσεκτική σε αυτές, κυρίως όταν συμπεριλαμβάνουν και τους ανωτέρους σου. Φρόντισε στα οικονομικά σου να είσαι συνετή προκειμένου να μπορέσεις να καλύψεις μερικές σου ανάγκες και περιόρισε με κάθε τρόπο τα έξοδά σου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου