Thursday, 28 March, 2024

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 11/10 εως 18/10

ΚΡΙΟΣ: Θα συναντήσεις εμπόδια και καθυστερήσεις στο δρόμο σου αυτήν την εβδομάδα και δεν θα μπορέσεις να θέσεις άμεσα σε εφαρμογή ορισμένα από τα σχέδιά σου. Θα πρέπει να μάθεις να κινείσαι δυναμικά και να παίρνεις πρωτοβουλίες στη ζωή σου, αν θέλεις να πετύχεις και να έχεις μια ανοδική πορεία στην καριέρα σου. Την Παρασκευή, με τον Άρη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Πλούτωνα, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που από καιρό αναζητούσες για να επιλύσεις περιουσιακά ζητήματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η εβδομάδα αυτή, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στον Ζυγό και παράλληλα να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ουρανό, θα σε φέρει αντιμέτωπη με αρκετές δυσκολίες στον επαγγελματικό σου τομέα μέχρι να πετύχεις αυτά που εσύ θέλεις. Θα νιώθεις κουρασμένη αυτές τις μέρες, αφού έχεις δώσει τον καλύτερό σου εαυτό στον επαγγελματικό σου τομέα διευθετώντας τις υποθέσεις που σου είχαν αναθέσει. Τα άστρα σε προειδοποιούν ότι θα πρέπει να είσαι πολύ επιφυλακτική με πρόσωπα που θα σε πλησιάσουν και θα σου προτείνουν καινούριες συνεργασίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεκαθάρισε κάποια κληρονομικά και οικονομικά θέματα αυτήν την εβδομάδα. Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στο φιλικό για εσένα Ζυγό, οι κοινωνικές επαφές και τα ταξίδια θα αναπτερώσουν το ηθικό σου, υλοποιώντας στόχους που εδώ και καιρό δρομολογείς. Θα σου δοθεί η ευκαιρία αυτές τις ημέρες να πραγματοποιήσεις κάποιες επαφές σου και θα αρχίσεις να παίρνεις τα πάνω σου καθώς η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυτήν την εβδομάδα χρησιμοποίησε την ευστροφία και τη διπλωματία σου για να διεκδικήσεις αυτά που σου ανήκουν και να πετύχεις άνοδο στα έσοδά σου, χωρίς όμως να πιέσεις πρόσωπα και καταστάσεις. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και απόφυγε εντάσεις και προστριβές με τους συνεργάτες, γιατί με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στον Ζυγό και παράλληλα να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ουρανό, θα σου παρουσιαστούν εμπόδια και δυσκολίες στην εφαρμογή των σχεδίων σου. Αν είναι δυνατόν, φρόντισε προς το παρόν να αποφύγεις οικονομικά ανοίγματα, γιατί θα σου κοστίσουν πολύ ακριβά και δύσκολα θα μπορέσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα, ενώ τα χρέη σου θα διογκωθούν κι άλλο.

ΛΕΩΝ: Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στο Ζυγό και να επηρεάζει τις μέρες σου, θέσε στόχους και αποφάσισε καινούριες συνεργασίες που θα σου αποδώσουν μελλοντικά, όμως με επιφύλαξη. Τα άστρα σε προειδοποιούν ότι θα πρέπει να είσαι προσεκτική απέναντι στις προτάσεις για καινούριες συμφωνίες που θα σου γίνουν, γιατί πίσω από τα ωραία λόγια ορισμένων ανθρώπων κρύβονται παγίδες. Εξέτασε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες και μετά αποφάσισε τι θα κάνεις. Προσπάθησε να επιλύσεις παλιές σου οφειλές και εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, για να βγάλεις κάποια έξτρα κέρδη. Απόφυγε να δανείσεις χρήματα σε τρίτους, γιατί υπάρχει πιθανότητα να μην σου τα επιστρέψουν ποτέ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα την Τρίτη στο ζώδιο του Ζυγού, φέρνει στην επιφάνεια κάποιες καινούριες συμφωνίες, που θα αποδώσουν όμως από την επόμενη εβδομάδα. Τα άστρα σε συμβουλεύουν να μην αναλώνεις άσκοπα την ενέργειά σου αναλαμβάνοντας συνεχώς καινούρια πράγματα, γιατί θα βρεθείς σε αδιέξοδο και θα συμβούν πολλές ανατροπές στη δουλειά σου. Θα πρέπει να αλλάξεις τακτική και να μεθοδεύσεις καλύτερα τις κινήσεις σου, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει. Δρομολόγησε τις αλλαγές που σχεδιάζεις εδώ και αρκετό καιρό πάνω στον οικονομικό σου τομέα, αφού περιορίσεις πρώτα τις περιττές σπατάλες και τα έξοδα, γιατί τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείς πιο σοβαρά με τις επενδύσεις σου.

ΖΥΓΟΣ: Η εβδομάδα αυτή, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στο ζώδιό σου και παράλληλα να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ουρανό, θα φέρει αλλαγές στα επαγγελματικά σου. Αν δώσεις κάποιες υποσχέσεις θα πρέπει οπωσδήποτε να τις τηρήσεις, αν θέλεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των ανθρώπων που σε ενδιαφέρουν. Μην παρασυρθείς και κλείσεις συμφωνίες στη δουλειά σου, αν δεν τις εξετάσεις αναλυτικά, όσο δελεαστικές και αν φαίνονται, γιατί υπάρχει ενδεχόμενο να κρύβονται παγίδες, που δεν θα τις αντιληφθείς με την πρώτη ματιά. Θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες με κάποιες συνεργασίες σου, γι’ αυτό θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλες σου τις δυνάμεις για να τα βγάλεις πέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η εβδομάδα αυτή, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στον Ζυγό και παράλληλα να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ουρανό, θα φέρει μικροεμπόδια και καθυστερήσεις. Μην είσαι αφελής και ανοίγεις τα χαρτιά σου σε όλους, παρασυρμένη από ενθουσιασμό, γιατί κάποιοι σε ζηλεύουν και θα θελήσουν να μπλοκάρουν τα σχέδιά σου. Στη δουλειά σου φρόντισε να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου, για να μπορέσεις να είσαι πιο αποτελεσματική στις υποχρεώσεις και στις ευθύνες που θα αναλάβεις. Αν επιζητάς την αναγνώριση, την Παρασκευή που ο Άρης θα πραγματοποιήσει θετική όψη με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα, είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξεις πόσο αξίζεις στους ανωτέρους σου. Στα οικονομικά θα ξοδέψεις χρήματα για τον εαυτό σου, πράγμα που θα σε ανανεώσει και θα σου φτιάξει τη διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχεις βάλει πια μυαλό και αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα από εντελώς διαφορετική οπτική γωνία. Συνέχισε έτσι και πάρε τις ανάλογες αποφάσεις για τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις στον εργασιακό σου χώρο, αρκεί να συλλέξεις πρώτα πολύτιμες πληροφορίες, που θα σε βοηθήσουν να κινηθείς πιο έξυπνα και να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και θα δεις ότι σιγά-σιγά τα πράγματα θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται, καθώς θα κλείσεις συμφωνίες που θα σου αποφέρουν καλά οφέλη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η εβδομάδα αυτή, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στο Ζυγό και παράλληλα να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ουρανό, θα φέρει μικροεμπόδια και καθυστερήσεις στη ζωή σου. Τα άστρα προβλέπουν γι’ αυτήν την εβδομάδα ότι θα πρέπει να αποφύγεις τις βεβιασμένες κινήσεις και τις γρήγορες αποφάσεις, για να μην κάνεις λάθη που αργότερα θα σου κοστίσουν πολύ στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Κράτησε για τον εαυτό σου τα σχέδια που κάνεις και μην τα εκμυστηρεύεσαι σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις καλά τις προθέσεις τους. Στον οικονομικό σου τομέα είναι καιρός να περιορίσεις τα έξοδά σου και να μην σπαταλάς χρήματα από εδώ και από εκεί. Θα σου πάρει αρκετό χρόνο για να στρώσεις τα πράγματα και να μπορέσεις να κινηθείς άνετα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η εβδομάδα αυτή, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στον Ζυγό και παράλληλα να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ουρανό, προκαλεί ένα αμφιταλαντευόμενο κλίμα στον οικονομικό τομέα και αυτό σε αγχώνει πολύ. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας αυτής, δείχνουν ότι θα έχεις θετικές εξελίξεις από καινούριες συνεργασίες που έχεις συνάψει το τελευταίο χρονικό διάστημα, γεγονός που θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Θα πρέπει όμως να είσαι προσεκτική και να μην υπογράψεις τώρα κάποιο συμβόλαιο ή οποιοδήποτε νομικό έγγραφο. Προσπάθησε να τα αναβάλεις για αργότερα. Στα οικονομικά σου θα παρουσιαστούν έκτακτα έξοδα και θα αγχωθείς πολύ μέχρι να τα καλύψεις, γι’ αυτό απόφυγε τις άσκοπες αγορές, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.

ΙΧΘΕΙΣ: Η εβδομάδα αυτή, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στον Ζυγό και παράλληλα να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ουρανό, σου δημιουργεί οικονομικά και επαγγελματικά σκαμπανεβάσματα. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν για τα επαγγελματικά σου ότι θα πρέπει να οργανώσεις καλύτερα την πορεία σου και να οχυρωθείς, γιατί υπάρχει αρκετό παρασκήνιο στο χώρο που κινείσαι και δεν θα πρέπει να πέσεις σε παγίδες, χάνοντας χρήματα. Μάθε να ελίσσεσαι στις τρικλοποδιές που σου βάζουν και να μην εκμυστηρεύεσαι στον καθένα τα σχέδιά σου. Στον οικονομικό σου τομέα θα υπάρξουν αρκετά σκαμπανεβάσματα, καθώς θα σε απασχολήσουν έκτακτα έξοδα, που θα πρέπει να καλύψεις παράλληλα με τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου