Friday, 29 March, 2024

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 26/10 έως 1/11

ΚΡΙΟΣ: Αυτές τις μέρες συμβαίνουν αναπόφευκτες αλλαγές, που αν τις εκμεταλλευτείς θα σου βγουν σε καλό. Ισορρόπησε τις υποχρεώσεις σου ανάμεσα στην οικογένεια και την καριέρα για να αποφύγεις τη σύγχυση και τυχόν προβλήματα. Μην είσαι βιαστική σε καινούριες προτάσεις συνεργασιών και ιδιαίτερα την Τρίτη που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Ταύρο, απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Το Σαββατοκύριακο πρόσεξε την τάση σου για ανταγωνισμούς και αυταρχική συμπεριφορά, τόσο στη δουλειά όσο και στη σχέση σου. Αν είσαι ήρεμη θα έχεις τη δυνατότητα να έρθεις κοντά στο σύντροφό σου και να μιλήσετε για το μέλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αυτήν την εβδομάδα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Τρίτη στο ζώδιό σου, θα πρέπει να κοντρολάρεις τον εκρηκτικό σου χαρακτήρα και να μην πεις πράγματα που δεν πρέπει. Προσοχή να μην παρασυρθείς από άτομα που δεν θέλουν το καλό σου και παρουσιάζουν τις καταστάσεις όπως τους συμφέρει. Γενικά, να έχεις τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά. Από την Πέμπτη και μετά, κάποια από τα σχέδιά σου έχουν πολλές πιθανότητες να πραγματοποιηθούν και η ψυχολογία σου θα ανέβει. Η ενεργητικότητά σου τώρα θα είναι αυξημένη και θα επανεξετάσεις με πιο καθαρό μυαλό τις αποφάσεις που έχεις πάρει μέχρι τώρα σε σημαντικά ζητήματα της ζωής σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Τρίτη στο ζώδιο του Ταύρου, θα πρέπει να είσαι προσεκτική και να αποφύγεις εντάσεις και αντιπαραθέσεις με τους άλλους. Οφείλεις να γίνεις πιο ελαστική για να πετύχεις τους σκοπούς σου. Παράλληλα, πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγεις τις ρήξεις με άτομα του στενού σου οικογενειακού περιβάλλοντος, εξαιτίας κάποιων μεταξύ σας παρεξηγήσεων που θα προκύψουν. Υπεράσπισου με διπλωματία τα συμφέροντά σου και προώθησε τις ιδέες σου με έξυπνους τρόπους. Από την Πέμπτη και μετά τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα. Επαγγελματικές υποθέσεις που σε απασχολούν εδώ και καιρό, θα δρομολογηθούν και θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και τα προβλήματα της καθημερινότητας, πράγμα που θα σε ανανεώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυτήν την εβδομάδα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Τρίτη στο ζώδιο του Ταύρου, ένα έντονο παρασκήνιο είναι πολύ πιθανό να λειτουργεί σε βάρος σου, γι’ αυτό να είσαι πολύ προσεχτική στις κινήσεις σου. Από εκεί και μετά, που το πλανητικό σκηνικό θα είναι καλύτερο, θα μπορέσεις να έρθεις σε επαφή με κόσμο και αυτό θα σε βοηθήσει, γιατί θα κάνεις νέες γνωριμίες και θα προωθήσεις τα σχέδιά σου. Η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου συνεχίζει την πορεία της, δίνοντας έναν τόνο εκκεντρικό αλλά και ασταθή στη συναισθηματική σου ζωή, γι’ αυτό μην προβείς σε ενέργειες που μπορεί να ταράξουν τις ισορροπίες σου.

ΛΕΩΝ: Τα αισθηματικά σου θα είναι το κυρίαρχο ζήτημα που θα σε απασχολήσει κατά το μεγαλύτερο μέρος αυτής της εβδομάδας. Την Τρίτη η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει πολλές πιέσεις και θα δοκιμαστείς αρκετά. Το αν θα μπορέσεις τελικά να ανταπεξέλθεις είναι ένα άλλο θέμα και είναι μόνο στο χέρι σου να βγεις νικήτρια από αυτήν την δοκιμασία. Φρόντισε μόνο να είσαι ήρεμη και υπομονετική μέχρι τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν και ρίξε το βάρος της καθημερινότητάς σου στην εργασία, που τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Από αυτήν την εβδομάδα και στο εξής, καλά θα κάνεις να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά, που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί και μπορεί να έχεις σημαντικές θετικές εξελίξεις. Η Αφροδίτη και ο Άρης κινούνται στο ζώδιό σου και θα καταφέρεις αργά και σταθερά να κατακτήσεις τους στόχους σου συνάπτοντας κάποιες νέες συμφέρουσες επαγγελματικές συμφωνίες, που είχες στο μυαλό σου καιρό τώρα. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις επενδύσεις για το σπίτι και την οικογένειά σου.

ΖΥΓΟΣ: Η εβδομάδα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Τρίτη στο ζώδιο του Ταύρου, απαιτεί να επιστρατεύσεις όλα τα επικοινωνιακά σου ταλέντα, ώστε να ανταπεξέλθεις σωστά στις δυσκολίες και τις αναποδιές που μπορεί να σου παρουσιαστούν στον επαγγελματικό σου τομέα. Περνάς ένα μεταβατικό στάδιο, για αυτό απόφυγε τις σοβαρές αποφάσεις, όσο δελεαστικές κι αν είναι οι προτάσεις που θα σου γίνουν. Μπορείς να βρεις λύσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν, αρκεί να σκεφτείς δίκαια και όχι μονόπλευρα. Το Σαββατοκύριακο οργάνωσε καλύτερα το χρόνο σου και μην ενθουσιάζεσαι με νέες γνωριμίες, για να αποφύγεις τους επικείμενους μπελάδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Τρίτη στο ζώδιο του Ταύρου, συνιστά να κρατήσεις χαμηλό προφίλ τις τρέχουσες μέρες, γιατί οι ισορροπίες σου τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί πολύ εύκολα να κλονιστούν. Τα συναισθήματα, τόσο τα δικά σου όσο και των γύρω σου, θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένα και ευαίσθητα. Πρέπει να προσπαθήσεις να είσαι περισσότερο συνεργάσιμη, καθώς οι διαφωνίες με συνεταίρους, σύντροφο ή άλλα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου μπορεί να φέρουν μεγάλες αντιπαραθέσεις. Αν πάλι έχεις αποφασίσει πως πρέπει να απομακρύνεις κάποια άτομα από τη ζωή σου, αυτή η εβδομάδα είναι η κατάλληλη για να το κάνεις. Φρόντισε μόνο να είσαι απόλυτα σίγουρη για αυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Τρίτη στο ζώδιο του Ταύρου, προμηνύει μία δύσκολη εβδομάδα κατά την οποία θα πρέπει να δείξεις ψυχραιμία και συνέπεια σε όλες τις κινήσεις και αντιδράσεις σου. Στα επαγγελματικά, άκουσε όσα έχουν να σου πούνε οι άλλοι, αλλά ταυτόχρονα να είσαι επιφυλακτική σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Οικονομικές εξαπατήσεις μπορεί να υπάρξουν για αυτό φρόντισε να διατηρήσεις μία επιφυλακτική στάση σε όσα σου τάζουν ή σου προτείνουν. Έχε τα μάτια σου ανοικτά και στον αισθηματικό τομέα, γιατί υπάρχει κίνδυνος να απογοητευτείς από μία σχέση ή τα πράγματα να μην είναι όπως τα είχες φανταστεί. Άφησε τις μέρες να περάσουν, ασχολούμενη περισσότερο με μοναχικές δουλειές και μην επενδύεις συναισθηματικά και υλικά σε τίποτα και σε κανέναν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η εβδομάδα αυτή προσφέρεται να πετύχεις προσωπικούς και οικονομικούς στόχους και μάλιστα αν καταφέρεις να πειθαρχήσεις τον ενθουσιασμό σου, μπορεί να έχεις μεγάλα κέρδη και πολλές ευκαιρίες. Τα σχέδιά σου τώρα έχουν τη στήριξη που χρειάζονται από εξωτερικές επιρροές. Απόφυγε μόνο να εμπλακείς σε οικονομικά ζητήματα με ανωτέρους σου ή με πρόσωπα κύρους. Από την Πέμπτη και μετά, με τη βοήθεια κάποιου κοντινού σου προσώπου θα προκύψει μία πολύ επιτυχημένη συμφωνία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η τρέχουσα εβδομάδα μπορεί να χαρακτηριστεί κατά κάποιο τρόπο μοιραία, καθώς πολλά γεγονότα που θα βιώσεις είναι πάνω από τις δυνάμεις και τον έλεγχό σου. Η ανάγκη σου για να ζήσεις μία έντονη σχέση μπορεί να σε σπρώξει σε παλιές αγάπες, να χρησιμοποιήσεις κάθε τρόπο για να ρίξεις κάποιον που σου αρέσει ή ακόμα και να ενδώσεις σε φλερτ κάποιου που μέχρι τώρα σε άφηνε παγερά αδιάφορη. Πρόσεξε πολύ τις κινήσεις σου, γιατί το δις εξαμαρτείν… δεν συγχωρείται. Επαγγελματικά, τα πράγματα θα είναι κάπως στάσιμα και ίσως χρειαστεί να υιοθετήσεις μία διπλωματική στάση απέναντι σε όσους σε επικρίνουν ή δημιουργούν ηθελημένα καθυστερήσεις στη δουλειά σου.

ΙΧΘΕΙΣ: Αυτήν την εβδομάδα θα επικρατεί μία περίεργη ατμόσφαιρα στη ζωή σου και πολλά θα εξαρτώνται από τους δικούς σου χειρισμούς. Την Τρίτη πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Ταύρο και σε κάνει κάπως επιθετική με τα άτομα που συναναστρέφεσαι, γεγονός που θα σε φέρει σε αντιπαράθεση με το οικογενειακό σου περιβάλλον ή με κάποιους συναδέλφους σου. Προσπάθησε να βρεις τρόπους να κάνεις βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις με τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να μελαγχολήσεις. Η εβδομάδα ευνοεί τις υποθέσεις εκείνες που πρέπει να διεξαχθούν μυστικά.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου