Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 1/11 έως 8/11

ΚΡΙΟΣ Είστε αισιόδοξοι εξαιτίας της ενίσχυσης του εισοδήματός σας και προσπαθείτε να βλέπετε τη θετική πλευρά των γεγονότων, ταυτόχρονα όμως, έχετε και μια επαναστατική διάθεση που μπορεί να προκαλέσει συγκεχυμένες εντυπώσεις στους γύρω σας και να χάσετε την ευκαιρία για μια εποικοδομητική συζήτηση ή μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Έχετε όλες τις προοπτικές να ξεχωρίσετε για τις ικανότητές σας, αρκεί να ρίξετε λίγο τους τόνους. Η επιθυμία σας για απολαύσεις είναι μεγάλη και μπορεί να κάνετε υπερβολές που θα έχουν αντίκτυπο στον προϋπολογισμό σας. Η μέρα είναι ιδανική για να κάνετε ορισμένες αγορές για το σπίτι και τον εαυτό σας καθώς επίσης και για να αγοράσετε ένα όμορφο δώρο στο σύντροφό σας. Δεν είναι ανάγκη να είναι πανάκριβο. Η κίνηση είναι που μετράει.

ΤΑΥΡΟΣ Ο Ερμής διασχίζει τον τομέα της καριέρας και για το επόμενο διάστημα θα έχετε το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις που θα κάνετε. Ίσως να δυσκολευτείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις καθώς βλέπετε από πολλές οπτικές γωνίες τα ζητήματα που σας απασχολούν (κάτι που δεν είναι κακό), αρκεί να μη μπλοκάρετε. Τακτοποιήστε σήμερα λογαριασμούς και κάθε είδους οικονομικές εκκρεμότητες. Σπίτι και οικογένεια είναι μέσα στις προτεραιότητές σας, αλλά έχετε τόση ενέργεια εξαιτίας της Αφροδίτης και του Άρη, που καταφέρνετε να βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε και με δημιουργικές δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και συμβάλλουν στην τόνωση της ψυχικής σας ευεξίας. Κι εφόσον είστε μες στη ζωντάνια, ασχοληθείτε και με την αναθέρμανση της σχέσης σας. Ευκαιρία είναι.

ΔΙΔΥΜΟΣ Είστε οργανωτικοί και παρ’ όλο που για κάποιον που είναι απ’ έξω μπορεί να βλέπει πως επικρατεί ένα χάος γύρω σας, εσείς γνωρίζετε πολύ καλά τι πρέπει να κάνετε στη δουλειά σας. Η μέρα είναι κατάλληλη για να δρομολογήσετε ορισμένες διαδικασίες που έχετε αφήσει στην άκρη λόγω έλλειψης χρόνου καθώς επίσης και για να κανονίσετε επαφές με άτομα που θα συμβάλλουν στην ενίσχυση του εισοδήματός σας. Σας ενδιαφέρει πολύ ένα πρόσωπο που γνωρίσατε πρόσφατα και δεν σκοπεύετε να χάσετε καθόλου χρόνο για να εκφράσετε τα συναισθήματα και τις προθέσεις σας. Η αποφασιστικότητά σας θα προκαλέσει θετικές εντυπώσεις και είναι πολύ πιθανό να προκύψει ένας νέος έρωτας που θα σας δώσει την ολοκλήρωση που αναζητάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Επιστρατεύστε τη διπλωματικότητα και την ευγένειά σας σήμερα για να βγείτε κερδισμένοι από μια κατάσταση που σας προβληματίζει και μην αισθάνεστε σας να έχει έρθει το τέλος του κόσμου. Η μέρα δεν θα είναι και πολύ αποδοτική καθώς κάθεστε σε αναμμένα κάρβουνα, οπότε θα πρέπει να ξεμπερδεύετε μια ώρα αρχύτερα από αυτά που σας μπλοκάρουν, ώστε να μη χάνετε αδίκως το χρόνο σας δίχως να παράγετε έργο. Επαφές με άτομα που βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος θα έχουν σαν αποτέλεσμα να ακούσετε κάποιες ιδέες που θα ανοίξουν τους ορίζοντές σας και μπορεί να βρείτε και λύσεις σχετικά με ορισμένα υπαρξιακά ζητήματα που σας απασχολούν. Η μέρα είναι ιδανική για εποικοδομητικές συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων.

ΛΕΩΝ Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σας, αυξάνει την αποφασιστικότητα και την αυτοπεποίθησή σας και μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις περιστάσεις με άριστα αποτελέσματα. Η εγρήγορση στην οποία βρίσκεστε δεν αφήνει καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη και είναι μια πολύ καλή στιγμή για να κάνετε τις απαραίτητες επαφές και να πείσετε τους συνομιλητές σας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Αυξημένη είναι η ερωτική σας διάθεση καθώς Αφροδίτη και Άρης συμβάλλουν στην τόνωση της ζωτικότητάς σας και ταυτόχρονα με τις επικοινωνιακές σας ικανότητες μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας σε ερωτικό επίπεδο. Αν είστε σε σχέση, μη διστάσετε να παρασύρετε το ταίρι σας σε ένα ερωτικό παιχνίδι που θα τονώσει το δεσμό σας. Αν είστε ελεύθεροι, βγείτε έξω και φλερτάρετε. Η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Μια καινούρια πληροφορία μπορεί να σας λύσει τα χέρια σήμερα και θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε γραφειοκρατικά ζητήματα που σας απασχολούν με ιδιαίτερη ευκολία. Η μέρα δεν ενδείκνυται για νέες συμφωνίες και επαγγελματικά ξεκινήματα. Δώστε έμφαση στη διευθέτηση εκκρεμοτήτων καθώς επίσης και στη βελτίωση των μεθόδων σας. Αγορές για το σπίτι θα πρέπει να γίνουν μέσα σε επιτρεπτά όρια. Σας επηρεάζουν ορισμένες φορές τόσο πολύ τα γεγονότα γύρω σας, που αδυνατείτε να εκτιμήσετε τη ζωή σας καθώς παρασύρεστε από όλα αυτά που παρακολουθείτε συνεχώς δίχως όμως να τα απομονώνετε. Σκεφτείτε όλα αυτά που έχετε, τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τη δουλειά σας και μην τα βάφετε μαύρα με το παραμικρό. Δεν είναι όλοι στην ίδια κατάσταση, ούτε κι εσείς βρίσκεστε σε τόσο δεινή θέση όσο νομίζετε.

ΖΥΓΟΣ Η ανεκτικότητα και η ευγένειά σας μπορεί σήμερα να σας φέρουν στα όριά σας καθώς θα διαπιστώσετε πως προσπαθούν ορισμένοι να επωφεληθούν από το χώρο της εργασίας σας και να σας φορτώσουν με τα δικά τους καθήκοντα. Μην καταπιέζεστε δίχως να υπάρχει κανένας ουσιαστικός λόγος. Από την καλή σας την καρδιά, έχετε φτάσει σε σημείο να υποφέρετε. Μάθετε να αρνείστε οτιδήποτε είναι ενάντια στα συμφέροντά σας. Μια έκτακτη ανάγκη που προκύπτει σε σχέση με τα παιδιά, σας βάζει σε έντονο προβληματισμό και σκέψη καθώς είναι ζητούμενο για εσάς η άμεση αντιμετώπισή της. Αν επανεξετάσετε τον προϋπολογισμό σας και βάλετε κάποια δευτερεύοντα έξοδα στην άκρη, θα καταφέρετε να τα βολέψετε. Μη σας πιάνει πανικός, ώστε να μπορείτε να σκεφτείτε διεξοδικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Είστε τόσο απασχολημένοι με την καθημερινότητα, που δεν σας ασχολείστε και τόσο το μέλλον, κάτι που σας βοηθά να μένετε απερίσπαστοι και να επικεντρώνεστε με περισσότερη προσοχή στη δουλειά σας. Προσέξτε σήμερα ώστε να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιες υποδείξεις που θα σας γίνουν, δίχως να το παρεξηγήσετε θεωρώντας πως δεν κάνετε σωστά τη δουλειά σας. Προς όφελός σας είναι αυτό. Ο τομέας των κοινωνικών επαφών πάσχει λίγο και οφείλεται στην αδυναμία σας να οργανώσετε το πρόγραμμά σας έτσι ώστε να μη μένει πίσω η κοινωνική σας ζωή. Προσκλήσεις δέχεστε συχνά, αλλά δεν ανταποκρίνεστε και μπορεί κάποιοι να σας παρεξηγήσουν. Χώρια που δεν υπάρχει ποικιλία στη ζωή σας. Αφήστε στην άκρη τα προβλήματα και βρείτε χρόνο για να ψυχαγωγηθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ Έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα πιέσεων και άγχους, μπορείτε σήμερα να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα που δεν χρήζουν ιδιαίτερης προσπάθειας. Μπορείτε κάλλιστα να ασχοληθείτε με την οργάνωση του γραφείου σας ενισχύοντας την ενέργεια του χώρου βάζοντας μπλε ή μαύρα αντικείμενα και φροντίζοντας πάντα να υπάρχει τάξη και αρμονία, για να αποφεύγονται δυσάρεστες επιπτώσεις τόσο στην ψυχολογία όσο και στην οικονομική και κοινωνική σας ανέλιξη. Αν είστε προβληματισμένοι σχετικά με το μέλλον της σχέσης σας, μην κάθεστε και τα συζητάτε μόνοι με τον εαυτό σας. Συζητήστε και με το σύντροφό σας (που τον αφορά άμεσα το θέμα), ώστε να ξέρετε που βρίσκεστε. Αποφύγετε τις φωνές και τις υστερίες για να γίνει διάλογος κι όχι πόλεμος. Πιθανόν να επιλυθεί το θέμα άμεσα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η αυτοσυγκέντρωσή σας σήμερα στα επαγγελματικά σας θα συμβάλλει στην αντικειμενική θεώρηση των καταστάσεων, οπότε δύσκολα θα πέσετε σε παγίδες και λάθη. Όντας πλέον κατασταλαγμένοι τι ακριβώς θέλετε να κάνετε για να βελτιώσετε την αποδοτικότητα σας, έχετε πολύ καλές προοπτικές για να αυξήσετε το εισόδημά σας και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η γενναιοδωρία σας και η θετική σας ενέργεια μπορεί να σας οδηγήσουν σε υπερβολές που θα πληγώσουν τον προϋπολογισμό σας, οπότε κοντρολάρετε με κάθε τρόπο την ανάγκη σας για σπατάλες. Ιδανική μέρα για να ψυχαγωγηθείτε με την οικογένειά σας και να κάνετε ό, τι τραβάει η ψυχή σας για να τονώσετε την ψυχική σας ευεξία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Παρά το γεγονός ό, τι θέλετε να κάνετε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας, σήμερα η διαίσθησή σας σας προειδοποιεί πως δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να αποδεσμευτείτε από τη συνηθισμένη σας ρουτίνα και να πάρετε ρίσκα. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή λοιπόν που σας προειδοποιεί, γιατί όντως η μέρα δεν ενδείκνυται για σημαντικές αποφάσεις. Μείνετε επικεντρωμένοι στη δουλειά σας και αναζητήστε τρόπους για να γίνετε ακόμα καλύτεροι. Αν η απόκτηση ενός παιδιού είναι στα άμεσα σχέδιά σας, ξεκινήστε σήμερα που οι πλανήτες ευνοούν θέματα σχέσεων και δημιουργία οικογένειας. Κάποιοι άλλοι πάλι, μπορεί να ακούσετε θετικά νέα από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο και θα αλλάξει η ζωή σας. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, τη χαρά θα την πάρετε από κάπου.

ΙΧΘΥΣ Με αρκετή αισιοδοξία σας βρίσκει η νέα εβδομάδα και έχετε τη δυνατότητα να υποστηρίξετε με περισσότερο σθένος τα σχέδιά σας καθώς επίσης και τι ιδέες σας σε περίπτωση που θα προσπαθήσουν κάποιοι να τις απαξιώσουν. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για καινούριες συνεργασίες, είναι όμως ιδανική για να κάνετε μια αναδρομή στη μέχρι τώρα πορεία σας, ώστε να εντοπίσετε τα λάθη σας και να προσπαθήσετε να τα βελτιώσετε. Αξιοποιήστε τη μέρα για να περάσετε χρόνο με την οικογένεια και να ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες που θα συμβάλλουν στην ψυχική σας ευεξία. Μαγειρέψτε μαζί με τα παιδιά σας, φτιάξτε διάφορες χειροτεχνίες, παίξτε επιτραπέζια παιχνίδια και βγείτε για λίγο όλοι σας από την λογική των καθηκόντων.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου