Friday, 19 April, 2024

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 28/6 έως 5/7

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 28/6 έως 5/7

ΚΡΙΟΣ
Μια ήρεμη εβδομάδα ξεκινάει για εσένα χωρίς πολλές εντάσεις και αναποδιές, παρά την Πανσέληνο που θα λάβει χώρα την Πέμπτη στον Αιγόκερω. Όλα θα κυλούν ήρεμα και αρμονικά και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες σε προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα με αρκετή ευκολία. Με τον Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων, η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη και θα έχεις την ευκαιρία να συναναστραφείς με πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους, που θα γεμίσουν ευχάριστα την καθημερινότητά σου. Στον επαγγελματικό τομέα ίσως σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες να αναδείξεις κάποιο ταλέντο σου. Ίσως πάλι να σου γίνει κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση στο τομέα της εργασίας, που θα πρέπει να την εκμεταλλευτείς. Γενικά έχεις πολύ δυναμισμό αυτή τη περίοδο και χειρίζεσαι τις καταστάσεις προς όφελος σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σε βρίσκει ίσως λίγο κουρασμένη από τη καθημερινότητα και από τον αγώνα που έχεις κάνει μέχρι τώρα, ιδιαίτερα στον εργασιακό σου τομέα. Τώρα όμως που η Αφροδίτη σε ευνοεί από τον Λέοντα με την παρουσία της στο ζώδιό σου, όχι μόνο δεν πρέπει να σταματήσεις να προσπαθείς, αλλά αντιθέτως οφείλεις να βάλεις τα δυνατά σου, γιατί η αναγνώριση πλησιάζει. Προσπάθησε μόνο να βρίσκεις λίγο χρόνο να χαλαρώνεις, να ξεκουράζεσαι και να βρίσκεσαι με αγαπημένα σου άτομα που σου ανεβάζουν τη διάθεση για να μην εξαντληθείς. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και έχεις αγωνιστεί για να τους κατακτήσεις. Ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου σου το υπενθυμίζει και σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις τις προσπάθειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή την εβδομάδα θα είσαι ιδιαίτερα κοινωνική και δυναμική και θα μπορέσεις να προωθήσεις κάποια θέματα καριέρας που σε ενδιαφέρουν. Αν νιώθεις ότι πρέπει να πάρεις κάποια πρωτοβουλία στην εργασία σου, μη το ξανασκέφτεσαι. Απλά τόλμησε και δεν θα χάσεις. Στον έρωτα είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα. Κάποιες έχετε προσκολληθεί σε κάποιο άτομο, που όμως δεν σας δίνει το πράσινο φως και αρνείστε να το δείτε και να αλλάξετε διαδρομή. Κάποιες άλλες ίσως είστε παγιδευμένες σε μια σχέση που δεν σας γεμίζει πια και το μόνο που κάνετε είναι να προσποιήστε ότι όλα είναι καλά, για να μην ξεβολευτείτε. Έτσι, κάνετε κακό και στους δύο όμως. Πάρτε μια απόφαση, ακολουθήσετε τη καρδιά σας και προχωρήστε παρακάτω αν χρειαστεί. Άλλωστε, το παν είναι να περνάτε εσείς καλά, μην το ξεχνάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα δεις κάποια πράγματα να στρώνουν και να παίρνουν τη μορφή που θέλεις. Παράλληλα όμως θα καταλάβεις ότι κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες απαιτούν περισσότερο χρόνο και ενέργεια από εσένα. Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύεσαι λίγο να προσαρμοστείς σε αλλαγές που γίνονται σε διάφορους τομείς της ζωής σου, αλλά τώρα, με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται την Πέμπτη στον Αιγόκερω, θα αναγκαστείς να το κάνεις. Στον εργασιακό τομέα τα πράγματα βαίνουν καλώς και ανακαλύπτεις νέες πηγές εσόδων, κάτι που σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Νιώθεις πλέον ότι έχεις βρει τρόπους να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητά σου και να δώσεις σάρκα και οστά σε όνειρα που είχες κάνει και κάποτε φάνταζαν μακρινά. Τώρα έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου να τα πραγματοποιήσεις.

ΛΕΩΝ
Αυτό το διάστημα έχεις την τάση να φορτώνεις το πρόγραμμά σου κυρίως με εργασιακά θέματα και αυτό δεν σου αφήνει καθόλου προσωπικό ελεύθερο χρόνο. Αυτό όμως φαίνεται να μη σε απασχολεί και πολύ, καθώς είσαι ευχαριστημένη με τη τροπή που έχουν πάρει τα επαγγελματικά σου και τις ευκαιρίες που σου έχουν παρουσιαστεί, ενώ νιώθεις ευγνωμοσύνη και ολοκλήρωση. Θα πρέπει όμως να φροντίσεις να μην το παρακάνεις με εξαντλητικά ωράρια, γιατί στο τέλος θα καταρρεύσεις. Φροντίστε λίγο την υγεία, τη διατροφή και τη φυσική σου κατάσταση. Κάποιες επισκέψεις στο γυμναστήριο ίσως θα ήταν η λύση για να ξεκουράσεις και το πνεύμα σου και να ανανεώσεις τη διάθεσή σου. Μην παραλείπεις την ξεκούρασή σου και μην ξεχνάς να περνάς χρόνο με αγαπημένα σου άτομα, που σε έχουν χάσει το τελευταίο διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα δεν θα βρεις ούτε ένα λόγο για να γκρινιάζεις. Όλα τα θέματα που σε απασχολούν θα έχουν θετική έκβαση και δεν θα σε ταλαιπωρήσει τίποτα απολύτως. Η καθημερινότητά σου θα είναι γεμάτη με ευχάριστες συναναστροφές που θα σε γεμίζουν αισιοδοξία. Στη δουλειά σου τα πράγματα έχουν μπει σε σωστή σειρά και επικρατούν ήρεμοι τόνοι. Στον έρωτα έχεις την εύνοια της Αφροδίτης στον Λέοντα για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Οι δεσμευμένες, περνάτε όμορφες και συναρπαστικές στιγμές αγάπης και πάθους με το ταίρι σας και νιώθετε την ολοκλήρωση. Οι singles είστε έτοιμες να ορμήσετε προς την ανεύρεση νέου “θηράματος”, το οποίο δεν θα σας αντισταθεί και πολύ.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή η εβδομάδα ξεκινά με μια ισχυρή δόση χαμόγελου και αισιοδοξίας για εσένα. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα σου χαρίζει κέφι, ζωντάνια και απεριόριστη όρεξη να ασχοληθείς με όλα όσα σε απασχολούν και να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Στον οικονομικό τομέα θα πάρεις επιτέλους μια μεγάλη ανάσα, καθώς αρχίζεις να ξεπληρώνεις σιγά-σιγά όλα σου τα χρέη και σου φεύγει το άγχος. Η ψυχολογία και η διάθεσή σου θα ανεβαίνουν σταδιακά όσο περνάει η εβδομάδα και το Σαββατοκύριακο σε βρίσκει με ιδιαίτερη όρεξη να βγεις και διασκεδάσεις με φίλους ή με το σύντροφό σου. Αν έχετε μπουχτίσει από την καθημερινότητα, οργάνωσε κάποια μικρή απόδραση και θα περάσετε σίγουρα καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Λίγο κουρασμένη σε βρίσκει αυτή η εβδομάδα, κυρίως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που σε έχουν αναγκάσει να εργάζεσαι παραπάνω από όσο μπορείς. Φρόντισε λίγο την ξεκούραση και την ηρεμία σου και μην ταλαιπωρείς τον εαυτό σου περισσότερο από όσο αντέχεις. Παρόλα αυτά, θα έχεις εύνοια στην επικοινωνία σε επαγγελματικά αλλά και σε προσωπικά θέματα και θα καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα σε όλες τις υποχρεώσεις σου. Την Πέμπτη, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερου, κάποιες αλλαγές στον εργασιακό σου τομέα είναι πολύ πιθανές και θα σε προβληματίσουν έντονα. Καλό θα ήταν να μην αντιδράσεις αυθόρμητα, αλλά μετά από σκέψη. Η Αφροδίτη από τον Λέοντα σε βοηθά να έχεις συμμάχους σε ό,τι κάνεις και φίλους, οι οποίοι είναι σε θέση να σε συμβουλέψουν σωστά. Μην παραμελείς την υγεία σου και μην κάνεις καταχρήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Από την αρχή της εβδομάδας αρχίζεις να νιώθεις πιο σίγουρη για τον εαυτό σου, έτοιμη να κατακτήσεις νέους στόχους. Με την Αφροδίτη να σε ευνοεί από το ζώδιο του Λέοντα, ίσως τώρα ξεκινήσεις μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα που θα σε ρίξει με τα μούτρα στη δουλειά, αλλά θα αξίζει τον κόπο. Το πλανητικό σκηνικό σου εγγυάται νέες ευκαιρίες για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, αλλά και τα συναισθηματικά σου. Θα αναθερμάνεις με τρυφερό ερωτισμό τη σχέση σου, καθώς θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα και ζωντάνια. Στα επαγγελματικά σου θα τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου βάζοντας ένα πρόγραμμα και θα πετύχεις την επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση που αναζητάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σχέση σου πηγαίνει πολύ καλύτερα κι εσύ κάθε μέρα κάνεις πολλές προσπάθειες για να είναι το ταίρι σου ευτυχισμένο. Η Αφροδίτη στον Λέοντα θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της για να περάσεις ερωτικά και ρομαντικά αυτήν την περίοδο. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι στη ζωή σου που να σε γεμίζει, συνέχισε το ψάξιμο, γιατί αυτήν την περίοδο θα μπορέσεις να συναντήσεις αυτό που ζητάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή την εβδομάδα, με τον Ερμή να σε ευνοεί από το ζώδιο των Διδύμων θα έχεις τη δυνατότητα να βρεις λύσεις σε καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν και σε άγχωναν μέχρι τώρα. Θα έχεις στο πλευρό σου θερμούς υποστηρικτές, που μέσα από συζητήσεις θα σου δώσουν να καταλάβεις κάποια πράγματα που δεν έβλεπες ως τώρα ή που δεν ήθελες να δεις. Στην εργασία σου θα υπάρξουν κάποιες ευχάριστες εξελίξεις, καθώς θα σου δοθεί η ευκαιρία να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου και να προβληθείς με τον καλύτερο τρόπο. Οι ανώτεροί σου αναγνωρίζουν την αξία σου και σου δίνουν επιτέλους τη θέση που σου αρμόζει. Έχεις αγωνιστεί άλλωστε σκληρά, με υπομονή και επιμονή τόσο καιρό για να καταφέρεις να φτάσεις ως εδώ. Στα ερωτικά, είσαι τόσο μπερδεμένη, που ούτε εσύ ξέρεις τι θέλεις, αλλά ούτε και σε απασχολούν ιδιαίτερα αυτό τον καιρό, αφού είσαι απορροφημένη σε εργασιακά θέματα.

ΙΧΘΕΙΣ
Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στον σύντροφό σου, γιατί την τελευταία περίοδο υπάρχει ένας εκνευρισμός στη σχέση σου, συνήθως για μικροαφορμές, κυρίως εξαιτίας του άγχους που έχεις για τα υπόλοιπα θέματα της ζωής σου. Αν είσαι ακόμα στο ψάξιμο, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις το χρόνο σου όσο μπορείς πιο εποικοδομητικά και θα έρθει κι αυτό που περιμένεις εδώ και καιρό.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου